Vintage kaartjes en stickers

Vintage kaarten en stickers

Vintage! Ik houd van dit thema. Plaatjes van vroeger of spullen uit het verleden… ik vind het een enorm mooie stijl. En het past mooi bij de lichte kleuren die ik erg mooi vind. Vintage is ook een populair onderwerp binnen papierwaar. In dit blog een aantal mooie producten.

Vintage kaarten en stickers

Allereerst vierkante kaartjes met daarop een leuke afbeelding en ‘ik hou van jou’ in verschillende talen. Dit laatste is niet per se retro, maar toch eigenlijk wel heel mooi. Daarbij verkrijgbaar in twee versies: bruin en wit. Hoewel de plaatjes mooier zijn afgebeeld op de witte, vind ik de bruine stiekem ook wel erg leuk!

Vintage kaarten en stickers

Nog meer mooie plaatjes! Dit keer in de vorm van polaroids, hoewel de foto’s niet op fotopapier zijn gedrukt. Mooie afbeeldingen van vroegere tijden, toen er nog geen computer, naaimachine en internet bestond. Ik word spontaan verliefd op deze afbeeldingen, hoewel ik het digitale tijdperk toch ook erg waardeer. Misschien juist daarom dat ik het zo mooi vind. Erbij zaten leuke airmail envelopjes, nog een thema waar ik veel mee heb.

Vintage kaarten en stickers

En als laatste… stickers! Deze zijn in de vorm van postzegels gedrukt. Sommige zijn ook echt ‘postzegels’, andere mooie foto’s of afbeeldingen. Dit lijkt misschien iets minder ‘vintage’, maar ik vind het er wel degelijk bij passen. Daarbij staat Engeland veelvoudig afgebeeld met typische foto’s voor dit land. Vorig jaar ben ik hier op vakantie geweest en ik had hier ergens wel een ‘vintage’ gevoel vanwege alle gebouwen. Dus deze stickers passen zeker in mijn ‘vintage’ collectie!

Wat is jouw favoriete vintage product? (De mijne is stiekem toch wel de typemachine…)

2 gedachten over “Vintage kaartjes en stickers”

  1. Typemachines! I love them! Nu nog een keer een hele mooie op de kop tikken voor op mijn nieuwe bureau straks :-D

  2. Hey!
    Ik heb die kaartjes ook, maar wilde nieuwe bestellen.
    Heb geen idee meer waar ik ze vandaan heb, kun jij me dat misschien vertellen?

    Alvast bedankt!
    Groetjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven