Tropische bullet journal inspiratie

Het is zomer! En wat brengt je beter in zulke sferen dan een tropisch thema? Romy van Vaker Vrolijk ging aan de slag met de botanische collectie en maakte er een kleurrijke spread voor blijmakers van. Het werd een vrolijk en tropisch geheel.

Benodigdheden

Voor deze spread gebruikte ik diverse materialen van mezelf én uit de botanische collectie van Nouk-san, namelijk: 

  • Stickervel Botanisch
  • Masking tape Botanisch
  • Memento Dew Drop inkt Bamboo Leaves
  • Stempel Monstera
  • Die-cuts Botanisch
  • Bullet Dagboek Petrol
  • Micron Pigma Fineliner
  • Diverse stickers van Action
  • Stabilo Boss Original Markers Pastel
  • Lijm, tape en een schaar 

Blijmakers

Al vanaf het begin gebruik ik mijn bullet journal vooral om lijstjes met blijmakers in op te schrijven. We zijn vaak snel geneigd om kleine, fijne dingen weer te vergeten. Door die kleine genietmomenten op te schrijven, kan ik ze langer onthouden én er dus ook langer van genieten. 

Bullet journal spread maken

Voor het maken van deze spread begon ik met de masking tape aanbrengen langs de randen. Ik heb in verschillende hoeken en boven- en onderaan steeds een aantal strookjes tape naast elkaar geplakt. Die strookjes tape heb ik uit de losse pols afgescheurd voor een speels effect. Daarna begon ik met het bij elkaar zoeken van decoratie om voor de spread te gebruiken. Dat werden vooral diverse stickers die ik bij het botanische sfeertje vond passen. 

Vervolgens heb ik een aantal “lege” plekken op de spread opgevuld met stempelwerk. Hiervoor gebruikte ik de leuke bladstempel uit de decoratiebox, in combinatie met de Memento Dew Drop inkt Bamboo Leaves. Die kleur inkt past perfect bij de botanische sfeer. 

Daarna was het tijd om mijn blijmakers te noteren op de spread. Ik gebruikte hiervoor simpelweg de ruimte die er na het versieren van de pagina’s nog over was. De titel van de pagina’s heb ik gemarkeerd met een van de Stabilo Boss Original Markers Pastel, zodat die meer zou opvallen. 

Et voilà, de spread is klaar! Wil je graag aan de slag met de botanisch items uit deze blogpost? Bestel ze in de shop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven