Contact

Heb je een vraag, een opmerking, een idee of een tip? Via de gegevens op deze pagina kun je contact met mij opnemen. Neem een kijkje bij de veelgestelde vragen alvorens je mij e-mailt of belt, dit scheelt beide kanten werk!

Heb je een (web)winkel en ben je geïnteresseerd in mijn eigen collectie? Vul jouw gegevens in op de pagina wholesale en vraag jouw inloggegevens aan om te kunnen bestellen!

Adverteren

Wil je met mijn samenwerken? Leuk! Ik ben graag creatief met papier en ik houd van stationery. Ik kan jouw product of dienst uitlichten in een YouTube video of blogpost, maar ook in een Instagram en/of Facebook post. Zo kan ik een review maken (inclusief artikel op deze website) en ermee aan de slag in een DIY bijvoorbeeld. Heb je een klein bedrijf of ben je net gestart? Ook dan help ik je graag! In het verleden heb ik al samengewerkt met onder andere Kruidvat, Pixum, Deco Time en Karin Joan.

Gegevens

E-mail: contact@nouk-san.nl
Telefoon: +316 3888 3686
Ik doe mijn best om e-mails binnen 48 uur te beantwoorden. Ik ben doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 9 en 18 uur. Laat bij geen gehoor je naam, je telefoonnummer en je vraag achter zodat ik je terug kan bellen.

Bedrijfsgegevens
KvK nummer: 52800857
BTW nummer: NL208608655B01

Wil je mijn adres om post of producten en pakketten toe te sturen? Neem contact met mij op.