Washi tape bedrukken met jouw eigen ontwerp

Wil jij graag washi tape met jouw eigen ontwerp? Ik help je er graag bij! Ik stuur je ontwerpen graag mee met bestellingen bij mijn drukker.

Eigen ontwerp op washi tape

Masking Tape Botanisch van Nouk-san

Op dit moment bestel ik vrijwel maandelijks nieuwe ontwerpen of voorraad. Als je richtlijnen wilt qua data, kun je me een berichtje sturen. Bij een hogere hoeveelheid of meerdere aanvragen kan ik eventueel ook een aparte bestelling voor jou (en anderen) plaatsen.

Eerstvolgende bestelling: eind april

Washi tape bedrukken

De masking tape die ik bestel, bevat 10 meter plakpapier. De rolletjes zijn 4,7 cm diameter totaal en hebben wit karton aan de binnenkant. De breedte van de washi tape kun je zelf bepalen vanaf 5 mm. De minimale afname is 50 stuks per ontwerp. Het is mogelijk om je tapes te laten verpakken in plastic, doorzichtig papier en een doosje. In het geval van plastic en papier kan er een ronde sticker op worden geplaatst.

Kosten

WASHI TAPE PER STUK50 stuks100 stuks
5 mm€0,50€0,45
10 mm€0,60€0,55
15 mm (standaard formaat)€0,75€0,65
20 mm€0,80€0,75
25 mm€0,95€0,90
30 mm€1,10€1
50 mm€1,75€1,50

Postzegel tape (20x25mm per stukje, 10 ontwerpen in herhaling) is rendabel verkrijgbaar vanaf 200 stuks voor €2 per stuk. Hogere oplages zijn goedkoper: €1,75 voor 300 stuks en €1,50 voor 400 stuks.

VERPAKKING
Geen verpakking: gratis
Plastic verpakking: gratis
Papieren verpakking: €0,12 per stuk
Doosje: op aanvraag
Ronde sticker: €0,05 per stuk

Grote oplages, foliedruk of andere formaten nodig? Vraag een offerte op. Alle prijzen zijn exclusief internationale verzendkosten en 21% btw. Verzendkosten worden berekend per offerte. Facturatie geschiedt direct na offerte. Betaling dient direct voldaan te worden zodat ik kan bestellen, alles moet namelijk vooraf betaald worden.

Levertijd

Masking Tape Post van Nouk-san

Washi tape bedrukken duurt gemiddeld 2-4 weken bij de drukker. De tapes gaan in productie zodra de factuur van de drukker door mij voldaan is. De zending kan 7 tot 10 dagen onderweg zijn naar mij toe. Zodra ik de tapes binnen heb, zorg ik er uiteraard voor dat ze zo snel mogelijk jouw kant op komen. Let op! De levertijd gaat pas in zodra ik de bestelling plaats.

Aanleverspecificaties

Het ontwerp van de washi tape dient aangeleverd te worden als PDF bestand. Het patroon dient worden aangeleverd op 350 mm bestand. Lever drukbestanden aan in CMYK, op 400 dpi en met een marge van 1,5mm aan de boven- en onderkant het ontwerp. Houd rekening met 1,5 mm extra marge voor ideale plaatsing. Dus 3 mm totaal (er is een bestand van 350 x 18 mm nodig voor het standaard formaat). Zorg ervoor dat het patroon naadloos op elkaar aansluit.

De ronde sticker heeft het formaat van 4,3 cm diameter. Houd hierbij ook rekening met 3 mm marge.

Heb je alle informatie op deze pagina gelezen en wil je graag jouw ontwerp op washi tape bedrukken? Leuk! Klik op de link hierover en stuur me een mailtje met je NAW gegevens en formaten, aantal stuks, aantal ontwerpen en eventuele accessoires. Als je zelf niet weet hoe je een ontwerp kunt maken en/of je een drukbestand moet opmaken, kan ik je hierbij assisteren. Geef dit aan in de mail. Houd wel rekening met extra kosten.

Ja, ik wil graag washi tape bestellen!

Winkelwagen
Scroll naar boven