Washi tape bedrukken met jouw eigen ontwerp

Begin 2018 liet ik voor het eerst masking tape met mijn eigen ontwerp drukken. Intussen heb ik meerdere ontwerpen in mijn collectie opgenomen. De vraag bij waar ik dit laat doen, heb ik sindsdien vele malen gekregen. Hoewel ik deze vraag begrijp, kies ik ervoor om dit niet te vertellen: het geheim van de smid. Ik bied echter wel aan om jouw ontwerp mee te sturen met mijn bestelling zodra ik één plaats. Wil jij jouw eigen washi tape bedrukken? Ik help je graag op weg!

Masking Tape Botanisch van Nouk-san
Tape Botanisch

Eigen ontwerp op washi tape

Ik laat mijn eigen ontwerpen meerdere keren per jaar op masking tape bedrukken. Ik voeg het product namelijk toe aan vrijwel iedere collectie die uit breng. Als je graag jouw ontwerp op washi tape wilt, kan ik deze toevoegen aan de volgende bestelling die ik doe. Ik kan geen vaste besteldata noemen, maar als je een aanvraag indient, houd ik je uiteraard op de hoogte.

Washi tape bedrukken

De masking tape die ik bestel, bevat 10 meter plakpapier. De rolletjes zijn 4,7 cm diameter totaal, hebben wit karton aan de binnenkant en worden individueel ingepakt met plastic. Op deze pagina staan enkele voorbeelden van mijn eigen ontwerpen washi tape weergegeven.

Kosten

Washi tape bedrukken is mogelijk vanaf 100 stuks per ontwerp. Afhankelijk van de breedte masking tape die je graag wilt, wordt de prijs betaald. Voor 100 tape met een standaard breedte van 1,5 cm bereken ik €125,- excl btw en verzendkosten. Wil je graag een andere maat? Neem contact met mij op zodat ik een prijs op maat voor je kan maken. Het is mogelijk om een ronde sticker met eigen ontwerp op ieder rolletje te laten plakken. Dit bedraagt €15,- excl btw per 100 stuks. Alle kosten worden vooraf in rekening gebracht en dienen betaald te zijn voordat ik bestel. Er worden vaak extra rolletjes gedrukt die achteraf nog bijbesteld kunnen worden, als je dit wilt. Hiervan breng ik je op de hoogte zodra het zover is.

Masking Tape Post van Nouk-san
Tape Post

Levertijd

Washi tape bedrukken duurt gemiddeld 4 tot 6 weken bij de drukker. Voorafgaand hieraan stuur ik de ontwerpen van de masking tape op en krijg ik een digitale proefdruk toegestuurd na enkele dagen. Deze stuur ik ter controle aan je door. Zodra deze is goedgekeurd, volgt de factuur. De tapes gaan in productie als ik deze heb betaald. Wanneer de drukker klaar is, krijg ik een foto en het aantal extra rolletjes toegestuurd. Deze stuur ik ook ter controle aan je door. Als je de extra rolletjes wilt, dient er hiervoor eerst betaald te worden alvorens alles in z’n geheel wordt verzonden. De zending kan 7 tot 10 dagen onderweg zijn naar mij toe. Zodra ik de tapes binnen heb, zorg ik er uiteraard voor dat ze zo snel mogelijk jouw kant op komen. Let op! De levertijd gaat pas in zodra ik een bestelling plaats.

Aanleverspecificaties

Het ontwerp van de washi tape dient te worden aangeleverd als PDF met een lengte van 304,8 mm in CMYK en op 300 dpi. Aan zowel de boven- als onderkant van de breedte dient een marge van 1 mm te worden aangehouden in verband met snijden (NIET in de lengte). Om er zeker van te zijn dat de belangrijkste elementen van jouw ontwerp zichtbaar zijn op de tape, is tevens een 1,5 mm marge nodig in de breedte. Voor tapes van 1,5 cm breed heb je dus een bestand van 304,8 (lengte) x 17 (breedte) mm waarvan 2,5 mm aan de boven- en onderkant van de breedte als marge dient te worden aangehouden. Let erop dat jouw ontwerp als patroon achter elkaar zal worden gedrukt, dus check of deze overloop goed is. Het ontwerp voor de ronde sticker dient aangeleverd worden met 4,3 cm zonder marge.

Heb je alle informatie op deze pagina gelezen en wil je graag jouw ontwerp op washi tape bedrukken? Leuk! Vul het onderstaande formulier in. Als je zelf niet weet hoe je een ontwerp kunt maken en/of je een drukbestand moet opmaken, kan ik je hierbij assisteren. Geef dit aan bij opmerkingen. Houd wel rekening met extra kosten.

Naam

E-mailadres

Adres


Betalen via

Aantal washi tapes

Breedte van washi tape

Ronde sticker erop?

PDF met ontwerp (indien al beschikbaar)

Ruimte voor vragen, opmerkingen en meer?

Privacy Voorkeuren

Analytics

Nouk-san maakt gebruik van Google Analytics om statistieken te verzamelen. De cookies worden gebruikt om bezoeken te analyseren. De cookies verlopen na 2 jaar. Er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen.

_ga, _gid, _gat

Anti-spam

Nouk-san maakt gebruik van WP-SpamShield om spam tegen te houden. De cookies die hiervoor worden gebruikt, zijn nodig om de website te beveiligen en te laten functioneren. De cookies verlopen zodra de sessies is afgelopen of de browser wordt afgesloten. Er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen.

_wpss_p_, _wpss_h_, ckon1805, JCS_INENREF, JCS_INENTIM, NCS_INENTIM, PHPSESSID, SJECT1805, random 32 hex digit

WooCommerce

Nouk-san maakt gebruik van WooCommerce om gratis downloads en freebies aan te bieden. De cookies die hiervoor worden gebruikt, zijn nodig om de winkelmand te laten functioneren. De cookies verlopen zodra de winkelmand leeg is. Er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen

woocommerce_items_in_cart, wp_woocommerce_session_ (met unieke code erachter), woocommerce_cart_hash

WordPress

Nouk-san maakt gebruik van WordPress. De cookies zorgen ervoor dat jouw persoonlijke gegevens worden opgeslagen in jouw browser als je reageert, zodat je jouw gegevens niet iedere keer hoeft in te vullen. De cookies verlopen na ongeveer een jaar, maar zijn ten allen tijde via jouw eigen browser te verwijderen.

comment_author_, comment_author_email_, comment_author_url_

Secured By miniOrange