Washi tape bedrukken met jouw eigen ontwerp

Begin 2018 liet ik voor het eerst masking tape met mijn eigen ontwerp drukken. Intussen heb ik meerdere ontwerpen in mijn collectie opgenomen. De vraag waar ik dit laat doen, heb ik sindsdien vele malen gekregen. Hoewel ik deze vraag begrijp, kies ik ervoor om dit niet te vertellen: het geheim van de smid. Ik bied echter wel aan om jouw ontwerp mee te sturen met mijn bestelling. Wil jij jouw eigen washi tape bedrukken? Ik help je graag op weg!

Masking Tape Botanisch van Nouk-san

Eigen ontwerp op washi tape

Ik laat mijn eigen ontwerpen meerdere keren per jaar op masking tape bedrukken. Ik voeg het product namelijk toe aan vrijwel iedere collectie die uit breng en ik heb ook regelmatig nieuwe voorraad nodig. Als je graag jouw ontwerp op washi tape wilt, kan ik deze toevoegen aan de volgende bestelling die ik doe. Ik kan geen vaste besteldata noemen, maar als je een aanvraag indient, houd ik je uiteraard op de hoogte. Bij een hogere hoeveelheid of meerdere aanvragen kan ik eventueel ook een aparte bestelling voor jou (en anderen) plaatsen.

Washi tape bedrukken

De masking tape die ik bestel, bevat 10 meter plakpapier. De rolletjes zijn 4,7 cm diameter totaal, hebben wit karton aan de binnenkant en worden individueel ingepakt met plastic als je dit wilt. Er kan ook een stickers op. Op deze pagina staan enkele voorbeelden van mijn eigen ontwerpen washi tape weergegeven.

Kosten

Washi tape bedrukken is mogelijk vanaf 50 stuks per ontwerp. Afhankelijk van de breedte masking tape die je graag wilt, wordt de prijs bepaald. Voor tapes met een standaard breedte van 1,5 cm reken ik €0,75 excl btw per rolletje plus verzendkosten die berekend wordt op het gewicht. Het is mogelijk om een ronde sticker met eigen ontwerp op ieder rolletje te laten plakken. Alle kosten worden vooraf in rekening gebracht en dienen betaald te zijn voordat ik bestel.

Masking Tape Post van Nouk-san

Levertijd

Washi tape bedrukken duurt gemiddeld 2-4 weken bij de drukker. De tapes gaan in productie zodra de factuur van de drukker door mij voldaan is. De zending kan 7 tot 10 dagen onderweg zijn naar mij toe. Zodra ik de tapes binnen heb, zorg ik er uiteraard voor dat ze zo snel mogelijk jouw kant op komen. Let op! De levertijd gaat pas in zodra ik een bestelling plaats.

Aanleverspecificaties

Het ontwerp van de washi tape dient te worden aangeleverd als PDF in het formaat 35 x 1,8 cm in CMYK en op 400 dpi. Aan zowel de boven- als onderkant van de breedte dient een marge van 1,5 mm te worden aangehouden in verband met snijden (NIET in de lengte). Om er zeker van te zijn dat de belangrijkste elementen van jouw ontwerp zichtbaar zijn op de tape, is tevens een 1,5 mm marge nodig aan beide kanten. Let erop dat jouw ontwerp als patroon achter elkaar zal worden gedrukt, dus check of deze overloop goed is. Het ontwerp voor de ronde sticker dient aangeleverd worden met 4,3 cm met 1,5 mm marge.

Heb je alle informatie op deze pagina gelezen en wil je graag jouw ontwerp op washi tape bedrukken? Leuk! Vul het onderstaande formulier in. Als je zelf niet weet hoe je een ontwerp kunt maken en/of je een drukbestand moet opmaken, kan ik je hierbij assisteren. Geef dit aan bij opmerkingen. Houd wel rekening met extra kosten.

Ja, ik wil graag washi tape bestellen!

  Naam

  E-mailadres

  Adres


  Aantal washi tapes

  Breedte van washi tape

  Ronde sticker erop?

  PDF met ontwerp (indien al beschikbaar)

  Ruimte voor vragen, opmerkingen en meer?