Disclaimer

Al het onderstaande is van toepassing op de website van Nouk-san die je momenteel bezoekt. Door de website te bezoeken, ga je akkoord met deze disclaimer.

Nouk-san wordt met de grote zorgvuldigheid samengesteld. Toch is het mogelijk dat gepubliceerde blogs feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de inhoud op Nouk-san. Nouk-san is niet verantwoordelijkheid voor (in)directe schade dat het gevolg is van het gebruik van de inhoud op de website. Nouk-san is niet aansprakelijk voor de inhoud op de websites waarnaar wordt verwezen en/of gelinkt.

De inhoud op Nouk-san is onderhevig aan veranderingen en kan/mag op ieder moment gewijzigd worden door de auteur zonder enige vorm van aankondiging.

Auteursrecht

Alle inhoud op Nouk-san is © copyright van auteur Anouk Hempenius. Alle teksten zijn zelf geschreven en al het beeldmateriaal is zelfgemaakt, tenzij anders aangegeven (met bron). Het is niet toegestaan om beeldmateriaal en/of teksten zonder mijn toestemming te kopiëren en/of te publiceren voor eigen doeleinden. Indien je toch iets wilt overnemen, dient dit te gebeuren met een teruglink naar Nouk-san en met toestemming van de auteur.

Reviews

Via Nouk-san geef ik mijn mening over producten. In deze zogeheten reviews geef ik mijn mening en deel ik mijn ervaring met het product. Nouk-san kan daarom geen garantie geven voor een positieve review, ook indien de producten naar de auteur zijn opgestuurd in verband met een samenwerking. Er wordt een link naar de disclaimer geplaatst bij reviews (en DIY’s) met opgestuurde producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven