Washi tape postzegels inkleuren

Tijdens beurzen zeg ik het er altijd bij: washi tape postzegels is in te kleuren! Uiteraard geldt dit voor iedere washi tape die er verkrijgbaar is in het assortiment, maar deze is er speciaal voor gemaakt. Met de lijnillustraties zijn de postzegels net mini kleurplaatjes. Om je te laten zien dat het echt mogelijk is, hierbij wat voorbeelden.

Washi tape inkleuren met potloden

Doordat washi papier een apart soort papier is, is het handig om te weten dat niet alle materialen hierop werken. Met een pen kom je bijvoorbeeld niet zover. Met een balpen moet je moeite doen en een fineliner veeg je zo weer weg bijvoorbeeld. Sowieso alles dat inkt bevat, blijft niet echt zitten. Ook stiften en brush pennen niet. Om washi tape postzegels in te kleuren, heb je dus potloden nodig. Het liefst een beetje vette zoals die van Faber Castell.

Washi tape postzegels is een rol van 5 meter aan decoratieve postzegels die je individueel af kunt scheuren. Zoals ik benoemde: net mini kleurplaatjes dus! Er staan 10 verschillende illustraties op die zich herhaalt. Je kunt ze gebruiken zoals ze zijn of naar wens inkleuren met potloden. Leuk als je snailmail in een thema of met bepaalde kleuren is gemaakt, want dan kun je ze op maat maken. Het ziet er ook gelijk een stuk vrolijker uit! En omdat je het zelf kunt kleuren, kun je het ieder keer weer anders doen. Het enige wat ik wel zou aanraden, is om een vlakke(re) ondergrond te gebruiken.

Kleuren met kinderen

Als er iets is dat kinderen graag doen, is het kleuren. Althans, dat is mijn ervaring met mijn dochter van 3 jaar. Of zou ze het van haar moeder hebben? Ze heeft krijtjes, wasco en kleurpotloden die er regelmatig bij worden gepakt. Toen ik een voorbeeld wilde maken voor dit blog, wilde ze natuurlijk ook mee doen. Mét mama’s kleurpotloden, dat was natuurlijk extra speciaal.

En ik zou zeggen: het is ook een leuke activiteit om samen te doen. Doordat het kleine oppervlakten zijn, hoeft de spanningsboog van je kind niet heel hoog te zijn. Ik heb er na deze foto alleen wel een mat onder gelegd, want uitschieten is natuurlijk wel een risico. Je hoeft niet hard te drukken: potlood is echt hét medium om op washi tape te kleuren. Omdat het tape is, blijft het goed op de ondergrond zitten tijdens het kleuren. Dat niet alleen: ze kunnen een of twee keer ergens anders opgeplakt worden. Je kind kan dus zijn eigen stickers maken. Hoe leuk is dat? Een aanrader dus!

Ook je eigen decoratieve postzegels kleuren? Bestel deze washi tape.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven