Dit is de Beach Day collectie!

Als ik aan zomer denk, komen er beelden van strand met blauwe zee in me op. Niet dat ik graag naar het strand ga, maar de plaatjes vind ik wel erg mooi. De kleuren zien er altijd zo fris en luchtig uit, een perfecte aansluiting op dit seizoen. Omdat ik graag een schildpad wilde tekenen, was dit een ideale combinatie voor de (mini) zomercollectie van 2024. Ik neem je een dagje mee naar het strand. Ben je er klaar voor? Dit is de Beach Day collectie.

Kaarten

Net zoals de voorjaarscollectie heb ik ervoor gekozen om een illustratie te maken op een groot formaat. Omdat het een mini collectie is, heb ik dit keer het A5 formaat als basis gehouden. Geen poster, maar twee kaarten die de volledige illustratie weergeven. Door de manier waarop ze geïllustreerd zijn, is het ook mogelijk om de kaarten los van elkaar te gebruiken. Er zijn geen overlappende elementen. De kaarten zijn gedrukt op 300 grams BioPuur A6 papier en kosten €1,50 per stuk of €2,50 voor een set van 2 kaarten.

Briefpapier

Omdat ik voor de zomer een kleinere collectie wilde laten drukken, heb ik gekozen voor dubbelzijdig briefpapier. Op A5 formaat zodat ik de basis van de volledige illustratie als achtergrond kon gebruiken. Het ontwerp bevat dezelfde elementen als de kaarten, maar dan verdeeld over de voor- en de achterkant. Er staan lichte lijntjes over de gehele lengte om te ondersteunen tijdens het schrijven. Het briefpapier is gedrukt op 80 grams HVO offset papier en kost €2,95 per set van 10 vellen.

Etiket

Omdat ik kraft enveloppen perfect vond aansluiten bij de kleuren van de Beach Day collectie, maar dit alleen een beetje saai vond, heb ik een etiket laten drukken. Uiteraard met dezelfde achtergrond van een strand, met enkele kleine elementen van een krab, zeesterren en schelpen. Ook hier staat lichte lijntjes op voor de schrijfondersteuning. De etiketten zijn gedrukte op 90 grams beschrijfbaar papier en kosten €1,50 per set van 5 stickers.

Sluitzegels

Om de achterkant van de envelop ook bijpassend te maken, heb ik ook een sluitzegel toegevoegd aan de collectie. Dit is het laatste item en ook meteen ideaal voor het setje postpapier dat verkrijgbaar is in een voordelige set. De ronde sticker bevat de zeeschildpad die ik graag wilde tekenen. Ik ben er echt super blij mee! De sluitzegels zijn gedrukt op 80 grams wit plakpapier, zijn rond uitgestanst op een vierkant stickervelletje en kosten €1,25 per set van 5 stickers.

Wat is jouw favoriet? Laat het me weten in de reacties.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven