Dit is de Animal Picnic collectie!

Eindelijk is het zover: na weken lang hard werken aan mijn illustratie, kan ik nu met trots aankondigen dat de Animal Picnic collectie live staat. Erin vertaald is de wens om weer lekker naar buiten te kunnen. Ik neem je mee naar het park om te picknicken, samen met konijnen en kippen. Dit is de voorjaarscollectie van 2024.

Art print en kaarten

Omdat ik graag beeldend een verhaal wil vertellen zonder woorden te gebruiken, besloot ik het voor deze collectie over een andere boeg te gooien. Daarom voor het eerst een collectie die gebaseerd is op een tafereel in plaats van losse illustraties. Om deze reden heb ik er een art print van laten drukken, net als postkaarten die ieder een deel van het geheel vormen. De kaarten zijn gedrukt op 300 grams BioPuur A6 papier en kosten €1,25 per stuk of €4,50 voor een gehele set.

Art print picknick met konijnen en kippen
Postkaartenset picknick in het park met kippen en konijnen

Kleurplaat

Daar waar ik begon met het inkleuren van de illustraties binnen zwarte lijnen, vond ik het uiteindelijk mooier om het zonder te doen. Ik vond dit een mooie gelegenheid om er een kleurplaat van te maken. Zo kun je jouw eigen lente kunstwerk maken. De kleurplaats is gedrukt op 120 grams BioPuur A4 papier en kost €2,50 per stuk.

Kleurplaat picknick in het park met konijnen en kippen

Postpapier

Ondanks dat ik met Post & Papier stop, kan ik het niet laten om postpapier te laten drukken. Ik weet namelijk dat hier vraag naar is. Deze keer heb ik gekozen voor een notitieblok en een envelop. De compositie hiervan is anders doordat er schrijfvlakken op zitten, maar ze passen er nog steeds perfect bij. Het dubbelzijdige A5 notitieblok is gedrukt op 90 grams HVO offset papier en kost €6,95. De C6 enveloppen is gedrukt op 90 grams HVO offset papier, bevat een plakstrip en kost €2,95 per set van 5 stuks. Ook verkrijgbaar als voordelige set voor €8,95.

Postpapier set picknick in het park bestaande uit notitieblok en 5 enveloppen

Boekenleggers

Oorspronkelijk was het idee om na de vorige collectie dit keer een of twee clips te laten maken. Echter vond ik dit uiteindelijk niet helemaal aansluiten bij de illustratie, dus liet ik ook nu weer twee boekenleggers met een deel van het tafereel drukken. De boekenleggers zijn gedrukt op 300 grams BioPuur papier van 5 x 18 cm en kost €2,95 per set.

Boekenleggers met picknick, konijnen en kippen in het park

Washi tape

Als er iets niet uit mijn collecties kan ontbreken, is het washi tape. Dit keer wilde ik echt geen standaard rolletje tape. Daarvoor vond ik mijn illustratie ook niet geschikt. Daarom heb ik gekozen voor postzegels washi tape met 10 verschillende ontwerpen. Ieder een mini stukje uit de grote illustratie. Ideaal als decoratie voor bijvoorbeeld je post! De washi tape bevat 5 meter en kost €4,95.

Washi tape postzegels met picknick, konijnen en kippen

Stickervel

Nog iets wat eigenlijk in iedere collectie zit: stickers. Dit keer heb ik vrij lang getwijfeld om het toe te voegen. Ik heb overwogen om dit keer over te slaan in verband met het volledige tafereel als illustratie. Toen ik de losse illustraties op een witte achtergrond zette, vond ik dit toch mooier dan gedacht. Daarom kun je nu lekker creatief aan de slag met de stickers. Het stickervel is gedrukt op A6 formaat en kost €1,95.

Stickervel met kippen, konijnen, insecten, bloemen en picknick

Stempel

Een last-minute toevoeging aan de collectie is de stempel. Op de beurs CreaWeekend Hardenberg werd er goed gereageerd op de kippen, dus besloot ik deze als stempel te laten maken. Ik vind hem zelf namelijk ook erg schattig. De stempelafdruk is 2,6 cm breed, gemonteerd op een blokje van 3 x 3 cm en kost €7,95.

Stempel van een kip

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven