Goodie Goodness juli 2013

Goodie Goodness juli 2013

Afgelopen week kwam er weer een leuk pakketje met de post. Het is namelijk het begin van de maand… en dat betekent tijd voor Goodie Goodness. Dit is mijn tweede box. De eerste was voor mij persoonlijk niet heel erg inspirerend qua onderwerp, maar deze box zag er weer veel belovend uit!

Goodie Goodness juli 2013

Een grote box kwam met de post. Eigenlijk lag de goodiebox op me te wachten toen ik thuiskwam, maar afijn. Ik was erg benieuwd wat erin zat, dus snel open maken maar…!

Goodie Goodness juli 2013

Een briefje met daarbij uitleg welke creatieve ondernemer ze dit keer hebben gekozen. In de juli editie hebben ze gekozen voor Jurianne Matter, zij maakt ontwerpen van papier. Dat klonk me interessant in de oren!

Goodie Goodness juli 2013

Allereerst een creatief visitekaartje me pop-up boompjes. Met waxinelichtjes, maar die bleken later een ander doel te hebben…

Goodie Goodness juli 2013

Wensbootjes! Dit was het eerste ontwerp van Jurianne, dit staat op het vel met informatie vermeld. De instructies staan vermeld in de flap, dus snel aan de slag maar!

Goodie Goodness juli 2013

Er zaten een stuk of acht papiertjes voor wensboten in. Ik had na twee wel even genoeg van het vouwen, dus stopte ik. In ieder geval, dit is het resultaat. Volgens mij is het niet helemaal goed gelukt… ik moest ook een aantal keer goed nadenken wat ik nu precies moest doen. De instructies waren soms nog best verwarrend, vond ik. De bootjes op zich vind ik overigens wel een leuk idee, zeker omdat je jouw wens erop kunt schrijven. Eventueel leuk om als cadeautje of bij een cadeautje te geven!

Goodie Goodness juli 2013

Bloemen van papier! Wat leuk, misschien blijven deze wat langer staan dan de bloemen (en planten) die hier gemiddeld in huis staan. Die overleven het niet lang, wij hebben namelijk niet zulke groene vingers. Maar bloemen van papier en ijzerdraad zouden het wel eens uit kunnen houden, aangezien ze geen onderhoud vergen… Daarom ging ik snel aan de slag om deze bloemen in elkaar te zetten.

Goodie Goodness juli 2013

Hier staan twee bosjes in twee glazen. Vrolijk en gezellig voor op een tafel, maar ook voor op een werkkamer. Deze houd ik voor op mijn bureau (hier later meer over)! Er is nog een derde design, maar ik kon geen gelijke derde glas vinden. Ach, het resultaat is op deze foto ook prima te zien!

Goodie Goodness juli 2013

En als laatste… de lantaarns! Jawel, hiervoor kun je dus de waxinelichtjes gebruiken. En weer… vouwen maar!

Goodie Goodness juli 2013

Het resultaat van de lantaarns. Leuk om de kaarsjes in te zetten! Wel erom denken dat het papier niet in de brand komt te staan overigens. Ik heb hier geen foto van genomen, omdat ik enkel het eindproduct wilde laten zien. Misschien dat dit later nog komt. Ook deze komen op het bureau te staan. Of in ieder geval in de buurt. Een leuke (papieren) decoratie!

Over het algeheel ben ik enthousiast over de goodiebox van deze maand. Voor mijn smaak leuker dan de box van juni, omdat ik simpelweg gewoon meer met het thema heb. Daarbij vind ik het gezellige en creatieve ontwerpen en producten. Met deze producten kan ik echt wat, dus ik ben positief. Een leuke manier om nieuwe ontwerpers te leren kennen. Dit keer dus Jurianne Matter.

De Goodie Goodness box is verkrijgbaar voor €22,50 inclusief verzendkosten per maand.

2 gedachten over “Goodie Goodness juli 2013”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven