Bullet journal maandopzet zomerse ijsjes

Het zomerseizoen is van start! Hoewel het weer er niet altijd op lijkt, zijn juli en augustus wel de ideale maanden om dit thema in je bullet journal te verwerken. Op mijn YouTube kanaal liet ik al zien hoe je van briefpapier Beach Days een prachtige memory spread kunt maken. In dit blog laat ik een bullet journal maandopzet met zomerse ijsjes zien.

Bullet journal maandopzet

Bovenstaande maandopzet heb ik gemaakt in mijn voorbeeld journal. Oorspronkelijk voor de zomerinspiratie van JouwJournal.nl, maar ik wilde hem hier ook delen ter inspiratie. De stickers is nog beschikbaar, net als verschillende andere producten uit de Zomerse IJsjes collectie. Zoals de washi tape met rood, oranje en geel splash die er perfect bij aan sluit.

Verder heb ik een Staedtler fineliner 05 en vijf verschillende kleuren Stabilo point 68 stiften gebruikt om de titel van de maand en het tabel met data erin te tekenen en schrijven.

Deze maandopzet is gemaakt door Yassart toen ze foto’s maakte van onze gezamenlijke collectie. Ze gebruikte hiervoor patroonpapier, stickers en inpakpapier uit de Zomerse IJsjes collectie. Ze heeft hierbij ook gebruik gemaakt van een zwarte fineliner en zwart papier.

Zomerse iJsjes

De Zomerse IJsjes collectie is een samenwerking tussen Yassart en mij. Zij creëerde de splashes met Ecoline in het rood, oranje en geel en in een mix. Ik tekende verschillende ijsjes op papier en combineerde deze digitaal met de splashes van Yassmin. Zowel als kleur voor de illustraties als op de achtergrond met witte ijsjes.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven