Doe-het-zelf: fotolijstje pimpen

Doe-het-zelf: fotolijstje pimpen

Op Holy Stitch kocht ik confetti voor de tafel, maar eigenlijk gebruik ik het meer voor het versieren van producten. Onder andere dit fotolijstje. Ik kocht hem ‘kant en klaar’ bij de Xenos en ik versierde hem.

Doe-het-zelf: fotolijstje pimpen

Dit zijn de benodigdheden die ik heb gebruikt. Een bladzijde uit een boek als ‘foto’ die ik heb geknipt met de schaar. En natuurlijk de hartjesconfetti, deze heb ik met de lijm op het bruine gedeelte van de lijst geplakt.

Doe-het-zelf: fotolijstje pimpen

Ik heb een bladzijde uit een boek gebruikt, maar natuurlijk kun je ook iets anders of echt een foto erin plaatsen. Even het kartonnetje erachter plaatsen en hij kon weer dicht. Het lijstje staat nu bij mij in de vensterbank. Misschien dat ik er binnenkort een foto van Robert in stop, want hij is mijn liefje. En dat niet alleen, hij is natuurlijk ook de meest belangrijke bladzijde in mijn leven én de muziek in mijn hart. Dat geven de hartjes rondom de lijst weer.

Doe-het-zelf: fotolijstje pimpen

Eigenlijk heb ik niet heel veel met dit fotolijstje gedaan, behalve hem wat versieren. Maar een doe-het-zelf hoeft niet altijd een handleiding te hebben. Dit keer is het eigenlijk meer een tip: doe niet alleen foto’s in lijstjes, maar ook eens wat anders en/of versier ze. Zo maak je ze een stuk persoonlijker!

7 gedachten over “Doe-het-zelf: fotolijstje pimpen”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven