Postcrossing kaartencollectie #4

Het is 2,5 jaar geleden dat ik voor het laatst een overzicht maakte van mijn ontvangen kaarten via Postcrossing. Oeps! In die tijd ben ik ook een poosje non-actief geweest, maar er zijn wel een aantal kaarten verstuurd en ontvangen. Eind 2015 heb ik weer een aantal toe mogen voegen aan mijn Postcrossing kaartencollectie! Kijk je mee?

Postcrossing kaartencollectie

Allereerst een kaart met twee schattige uiltjes die verkleed zijn. Cute! Katten zijn mijn lievelingsdieren, maar uilen kan ik zeker ook waarderen. Net als andere dieren trouwens. De kaart is op 13 december 2015 verstuurd vanuit Rusland en kwam op 1 januari 2016 bij mij aan.

Postcrossing kaartencollectie

Ahw, een mooie foto van een kat! Ik vind het kleurschema erg mooi, maar natuurlijk ook het feit dat het een kat is. <3 Helaas is het bericht op de achterkant getypt, dat is niet waarom ik mee doe aan Postcrossing… De kaart is op 14 december 2015 verstuurd vanuit Duitsland en kwam 17 december 2015.

Postcrossing kaartencollectie

De kaart met de boot vind ik zelf niet zo speciaal. De kleuren zijn mooi, maar ik ben niet zo van stedenkaarten, geloof ik. Alleen als ik ze zelf ergens koop in het buitenland! De kaart is verstuurd op 13 december 2015 vanuit Rusland en kwam op 1 januari 2016 bij mij aan.

En nog een kaart met een kat, dit keer geïllustreerd! Ik vind hem geweldig, want mijn liefde voor katten en post is gecombineerd op deze kaart. Ik zou ook wel een kat als postbezorger willen hebben! De kaart is verstuurd op 13 december 2015 vanuit Frankrijk en kwam op 17 december 2015 bij mij aan.

Postcrossing kaartencollectie

Heb je nog niet genoeg gehad van de katten? Mooi, want er komen nog meer! Deze kaart bevat allerlei rassen katten die geïllustreerd zijn. Super mooi! De kaart is verstuurd op 13 december 2015 vanuit China en kwam op 7 januari 2016 bij mij aan.

Postcrossing kaartencollectie

Nou, vooruit, nóg een kat op een kaart. Dit is de laatste hoor, maar ook gelijk de laatste uit de ontvangen kaarten eind 2015. Dit katje is enorm mooi, vind ik. Ik denk dat het mijn favoriet is! De kaart is verstuurd op 13 december 2015 vanuit Engeland en kwam op 18 december 2015 aan bij mij.

Tijdens het typen van dit overzicht eind februari bedenk ik me dat ik hoognodig wat nieuwe kaartje op de bus post doen. Want zolang je er geen stuurt, ontvang je natuurlijk ook niks. In maart dus weer mijn Postcrossing kaartencollectie aanvullen. Doe jij ook aan Postcrossing?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven