‘Pay it forward’-envelop

4 april 2013

Een tijdje geleden plofte er een envelop op de deurmat. Natuurlijk komen er wekelijks pakketjes binnen, maar deze was van een speciale actie, namelijk ‘pay it forward’. Ik kreeg bovenstaande envelop met inhoud van Veronica. Ze was al een penvriendin, maar deze envelop was ondanks dat erg bijzonder.

‘Pay it forward’ is een actie onder bloggers. De eerste vijf reacties op het blog over het onderwerp, krijg een leuk gevulde envelop toegestuurd. De voorwaarde is om er zelf over te schrijven en natuurlijk zelf ook enveloppen de deur uit doen. Nu is het mijn beurt om leuk gevulde enveloppen op de post te doen. Naar wie? Dat bepalen jullie! De eerste vijf mensen die op dit blog reageren, want dat is volgens de regeltjes, zullen een mailtje van mij ontvangen met de vraag om hun adres te sturen. Binnenkort ligt er al dan een leuk ‘cadeautje’ op jullie deurmat!

PS. wanneer je al eens een envelop hebt gekregen, mag je nog eens meedoen… maar de voorwaarde blijft: als je een envelop krijgt toegestuurd, moet je erover bloggen en de eerste vijf bezoekers die reageren een envelop sturen!


Reageren

Wil jij meedoen met praten over de video of blogpost? Gezellig! Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*