‘Pay it forward’-envelop

Een tijdje geleden plofte er een envelop op de deurmat. Natuurlijk komen er wekelijks pakketjes binnen, maar deze was van een speciale actie, namelijk ‘pay it forward’. Ik kreeg bovenstaande envelop met inhoud van Veronica. Ze was al een penvriendin, maar deze envelop was ondanks dat erg bijzonder.

‘Pay it forward’ is een actie onder bloggers. De eerste vijf reacties op het blog over het onderwerp, krijg een leuk gevulde envelop toegestuurd. De voorwaarde is om er zelf over te schrijven en natuurlijk zelf ook enveloppen de deur uit doen. Nu is het mijn beurt om leuk gevulde enveloppen op de post te doen. Naar wie? Dat bepalen jullie! De eerste vijf mensen die op dit blog reageren, want dat is volgens de regeltjes, zullen een mailtje van mij ontvangen met de vraag om hun adres te sturen. Binnenkort ligt er al dan een leuk ‘cadeautje’ op jullie deurmat!

PS. wanneer je al eens een envelop hebt gekregen, mag je nog eens meedoen… maar de voorwaarde blijft: als je een envelop krijgt toegestuurd, moet je erover bloggen en de eerste vijf bezoekers die reageren een envelop sturen!

13 gedachten over “‘Pay it forward’-envelop”

 1. Wat een leuk concept, doet me denken aan de beautydoos die ook rond gaat. Leuk envelopje heb je ontvangen! De thee is erg yum!

  1. Dit is trouwens ook mijn reactie… via mobiel, maar zag ‘m niet staan dus toen nog maar een x gereageerd.

 2. Wat leuk! Ik wil wel graag een keer meedoen, ben gek op leuke post ontvangen en heb nu een mooi voorraadje met leuke dingen liggen en wat meer tijd!

  1. hallo

   ik wil ook graag gaan snail mailen
   zullen wij samen gaan snail mailen

 3. Ik vind het er altijd zo leuk uitzien.. haha… Maar ik weet eigenlijk nooit wat er precies in zo’n envelop ‘hoort’ te zitten. :)

 4. Ik heb er zelf 1 op me blog gezet, en al een paar ervan iets verstuurd. Zo leuk om andere op te vrolijken met post. Helaas ben ik te laat en krijg ik nu zelf geen leuke envelop thuis gestuurd, maar weet zeker dat de voorgangers erg blij zullen worden van hun post.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven