Postcrossing #2

Het is alweer een tijdje geleden dat ik begon met Postcrossing, een project waarbij je kaarten van over de hele wereld ontvangt. Uiteraard is het ook de bedoeling dat je zelf kaartjes de wereld in stuurt. Nu een update over welke kaarten ik heb mogen ontvangen. Ik heb besloten om de kaarten die ik verstuur niet meer weergeven.

De eerste kaart kwam uit Polen, er stond eigenlijk niet veel op. Alleen dat degene me succes wenste met mijn boek, wel heel aardig! De tweede kaart kwam uit Belarus, op de kaart stond beschreven wie en wat de verzender was. Daarbij het weer en de temperatuur.

De linkse kaart komt uit Amerika en deed er maar acht dagen over tot mijn verbazing. Helemaal vintage, dat vind ik wel leuk! De middelste is een slappe kaart, waarschijnlijk uit een tijdschrift gehaald. Hij komt uit Duitsland. De rechtse vind ik erg schattig en komt uit Ukraïne, maar het nummer was verkeerd opgeschreven… dus ik kon hem eerst niet registreren.

Aahw! Een hond en een kat, alleen vind ik het zo zielig voor het poesje. Dat mag Kaya dus echt niet bij één van de katten doen. Hij komt uit Duitsland. De schrijver heeft een erg mooi handschrift, dat was het eerste wat me op viel! De tweede kaart is van twee personen, zij komen uit Rusland en hier waren ze op vakantie geweest.

Ik krijg nog best wat kaartjes uit Rusland, want de linkse komt daar ook vandaan. De rechtse komt uit Finland, het lijkt wel een beetje op een sprookje!

De laatste twee alweer… Eén uit Singapore, maar degene was op vakantie in Thailand geweest. Dat verklaart de kaart. Van de laatste kaart ben ik het meest fan tot nu toe, heerlijk vrolijke kleurtjes! De kaart komt uit Rusland wederom.

9 gedachten over “Postcrossing #2”

  1. Ik heb ook een paar keer kaarten verstuurd met Postcrossing, maar ik vond het toch niet zo leuk. Dan krijg je een kaart ,waar vaak amper wat leuks op staat en dan…? Niet aan mij besteed dus.

  2. Al jaren heb ik wel eens op het punt gestaan om mee te gaan doen, maar toch houden de kosten me toch nog een beetje tegen.. Misschien later, als alles wat stabieler is qua inkomen.. hahaha.

  3. Altijd leuk om post te ontvangen. Alleen ik heb denk ik niet het geduld om al die kaartjes te schrijven en op de post te doen.

  4. Postcrossing is zo leuk! Ik doe nu ook alweer een jaar of 2 mee. Elke keer leuk om een kaartje in de bus te vinden. En je hebt mooie kaarten gehad!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven