Postcrossing #3

Postcrossing september 2013

Hoewel ik er een tijdje mee was gestopt, heb ik Postcrossing nu toch weer opgepakt. Eerst 6 kaarten verstuurd en nu iedere keer als ik een kaartje binnen krijg, weer één op de bus. Ik wil jullie graag laten zien welke kaartjes ik heb gekregen, dus bij deze een update van een aantal maanden (met lange tussenstop)!

Postcrossing september 2013

Verschillende kaarten van steden en staten. Op zich leuk, maar niet mijn favoriet. Postcrossing zie ik namelijk niet als ‘ansichtkaarten’-project, maar juist als een uitdaging om een leuke kaart uit je omgeving te sturen of er één zelf te maken. Of juist op zoek te gaan naar de perfecte kaart.

Postcrossing september 2013

Een kaartje uit Nederland van een merk die ik al kende: Hey Yasmin! Daarnaast nog een kleurrijke kaart, daar houd ik wel van. Ook nog een kaartje uit Duitsland, op de achterkant staat beschreven wat het betekent: mijn Duits is niet zo geweldig. Kunnen jullie het lezen?

Postcrossing september 2013

Katjes! Zo lief en leuk <3 De eerste was helaas erg pixelachtig, maar toch een schattige foto. De middelste is echt een top favoriet, zo schattig. Ik smelt! En de achterkant is ook erg mooi gemaakt door de afzender. De laatste komt uit Rusland, geloof ik.

Postcrossing september 2013

Een kaartje uit Japan met schattige illustraties, echt typisch voor dat land en daarom vind ik het kaartje ook erg leuk. Daarbij nog een kaartje uit het buitenland en uit Nederland.

Postcrossing september 2013

Soms verbaas ik me over de foto’s en illustraties op een kaart. Hoe verzint men het? Een voorbeeld zijn de twee rechtse kaarten in de bovenstaande foto. Vooral de middeltje vind ik creatief, maar hoe lang zou je het letterlijk volhouden?

Postcrossing september 2013

Vakantiekaarten, één ervan komt uit Nederland. Op vakantie in eigen land kan ook leuk zijn! Dit is een kaart uit een of andere collectie van ridders. De ander een creatieve foto met daarop verschillende foto’s.

Postcrossing september 2013

En de laatste. Opnieuw één uit Nederland, vaak ontvang ik echte ansichtkaarten en dat vind ik jammer. Ik merk dat ik echt een voorstander ben van creatieve kaarten met illustraties of mooie foto’s. Ook nog een kerstkaart, leuk toch?

De volgende keer zal ik de data en land van herkomst erbij vermelden. Dit keer waren het een beetje veel daarvoor. Klik hier voor mijn account op de website van dit project.

3 gedachten over “Postcrossing #3”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven