Kinderpostzegels 2013

Kinderpostzegels 2013

Afgelopen woensdag kregen alle kinderen uit groep 7 de kinderpostzegels mee. Niet alleen op mijn stageplek, maar door heel Nederland. Ditmaal gefotografeerd en ontworpen door Anton Carbijn.

Met de kinderpostzegels steun je dit jaar de stichting om werkende kinderen in Ethopië lezen en schrijven. Dit brengt Anton Corbijn in beeld op de zegels. Zoals altijd bestaan de velletjes uit 6 zegels. Op de bestelformulieren verkrijgbaar voor 2 vellen per set of bij de ‘Buurman&Buurman’-kaarten, online gewoon per velletje voor €5,40.

Kinderpostzegels 2013

Hoewel de kinderpostzegels nu al besteld kunnen worden, krijg je ze pas in november. Dat duurt nog eventjes. Daarom is het wel handig dat je ook kerstkaarten kunt bestellen bij de actie. Dit jaar van Blond in delftsblauwe stijl, een voordeelsetje is mogelijk: 3 setjes voor de prijs van 2. Handig toch? 4 wenskaarten per set.

Kinderpostzegels 2013

Buurman & Buurman! Deze serie keek ik vaak bij mijn vader. Dit jaar zijn er 6 kaarten verkrijgbaar als set bij de actie, op het bestelformulier zelfs met een velletje kinderpostzegels erbij: voor iedere kaart een zegel, heel handig! Het is een komische animatie, dus de kaarten kunnen glimlachen tevoorschijn toveren!

Kinderpostzegels 2013

Nog een kaartenset met 6 verschillende ontwerpen. Mooie foto’s! Deze set heb ik erbij besteld, toen ik als eerste mijn order mocht noteren op de envelop van mijn zusje. Samen met velletjes zegels uiteraard, zowel privé als zakelijk. Fijn om een goed doel te helpen, handig omdat ik wekelijks post verstuur en leuk dat ik bij mijn zusje kon bestellen dit jaar. Deze set is zonder zegelvelletje overigens.

Kinderpostzegels 2013

En als laatste: de pleisters. Tja, die staan niet op de bestellijst bij mij, maar voor gezinnen met kinderen zeker leuk! Hoewel ik niet echt snap waarom deze bij de actie horen, is het zeker wel leuk.

De kinderpostzegels (en kaarten) zijn in de maand september bij kinderen aan de deur te kopen of online op Greetz.

1 gedachte over “Kinderpostzegels 2013”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven