Kinderpostzegels en kaarten 2013

Kinderpostzegels en kaarten 2013

Het is alweer midden december, maar ik wilde toch nog de kaarten en postzegels van de kinderpostzegelactie 2013 met jullie delen. Vorige maand kreeg ik de bestelling van mijn zusje, bij wie ik de order ook had geplaatst. Ik had een setje ansichtkaarten en natuurlijk voornamelijk postzegels!

Kinderpostzegels en kaarten 2013a

Dit zijn de zegels. De foto’s zijn gemaakt door Anton Corbijn, allemaal in het zwart wit. De velletjes bestaan uit 6 zegels. Ik heb er een stuk of 6 aangeschaft. Postzegels heb ik toch wel nodig en als ik er een goed doel mee kan helpen, graag! Persoonlijk heb ik niet zoveel met de foto’s, maar ze zijn wel mooi.

Kinderpostzegels en kaarten 2013b

De kaarten! Ik vind het echt plaatjes. Ze zijn echt super mooi gefotografeerd, ik zou willen dat ik het kon. Dit zijn de rechtopstaande kaarten. Vrolijk, toch? Overigens ook erg stevig.

Kinderpostzegels en kaarten 2013c

En de andere drie kaarten, maar dan de horizontale. Opnieuw mooie foto’s en geweldige kleuren. Ik weet niet of ik ze wel met de post ga versturen, misschien stop ik ze allemaal wel lekker gewoon in mijn eigen collectie. Een beeld zegt soms meer dan 1000 woorden!

1 gedachte over “Kinderpostzegels en kaarten 2013”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven