Art Unlimited ansichtkaarten (+ winnen!)

Art Unlimited ansichtkaarten

Als je op zoek bent naar verschillende thema’s voor ansichtkaarten, ben je bij Art Unlimited op het juiste adres. Ik kreeg er een aantal toegestuurd. Met veel verschillende designs. Eén is de deur uit gegaan ter review naar een bezoeker, vier heb ik zelf gehouden en de overige 15 worden verloot. Lees je mee?

Allereerst was ik verrast bij het openen van het pakketje. Omdat er enorm veel ontwerpen staan op de website, vond ik het heel moeilijk om zelf te kiezen. Ik heb me dus laten verrassen.

Art Unlimited ansichtkaarten 1

Deze ansichtkaarten vind ik persoonlijk de mooiste. Vier ervan houd ik om die reden dus zelf. Schrijven, post en vintage. Helemaal mijn ding. En ieder uniek in zijn eigen manier. Niet alleen deze, maar ook de rest van de kaarten. Mooie foto’s, maar ook teksten en bizarre afbeeldingen. Gewoon leuk om zomaar te versturen!

Art Unlimited ansichtkaarten 3

De kaarten zijn ieder gedrukt op A6 formaat. Een stevige kaart, een blanco achterkant op enkele gegevens van Art Unlimited na. Alle kaarten komen dus ook rechtstreeks uit hun eigen collectie, er is geen sprake van inkoop. De voorkant heeft een beschermend laagje over zich heen, maar is eerder mat dan glanzend. Ik denk dat ik dat soort ansichtkaarten het mooiste vind. Als ik ze niet weg zou geven aan mijn bezoekers, zou ik er misschien wel een aantal de wereld in sturen door middel van Postcrossing.

Art Unlimited ansichtkaarten 2

De mening van…

Wanneer er post bij betrokken is, stuur ik regelmatig een kaartje naar een bezoeker om hun mening ook te horen. Dit keer heb ik twee bezoekers gevraagd om hun mening te geven. Wil jij ook een kaartje ontvangen? Mail of bericht me! Kelly vond het volgende van de ansichtkaart met de goudvis:
Ik vind het kaartje een leuk speelse uitstraling hebben. Enerzijds het gebruik van natuurlijke elementen door de goudvis, anderzijds de toepassing van de hedendaagse kauwgomballen-automaat waar de vissen in zwemmen. Ik moet wel goed naar de kaart kijken om te zien wat er gebeurt. Het valt in een eerste blik niet gelijk op. Ik vind het idee leuk bedacht.

De ansichtkaarten zijn verkrijgbaar bij Art Unlimited vanaf €0,90 per stuk.

Art Unlimited ansichtkaarten 4

Winnen!

Namens Art Unlimited mag ik deze leuke ansichtkaarten weggeven! Een aantal ervan houd ik zelf, maar de rest geef ik in setjes weg. Wat kun je winnen? Een setje van 5 ansichtkaarten, ik geef er drie verschillende weg. Wat moet je ervoor doen? Reageer op dit bericht en tweet het volgende als je Twitter hebt (zo niet, zeg dit ook in een reactie): “Ik maak kans op een setje ansichtkaarten van Art Unlimited bij @Nouksan. Kijk op https://www.nouk-san.nl/art-unlimited-ansichtkaarten-winnen!”

De actie verloopt op 14 december 2013, per loting zullen de winnaars bekend worden gemaakt.

Deze review bevat producten die naar mij zijn opgestuurd, lees mijn disclaimer met betrekking tot deze reviews.

9 gedachten over “Art Unlimited ansichtkaarten (+ winnen!)”

  1. aaahhh, te laat, maar ik reageer toch nog even. Ontzettend leuke kaarten! Vooral die van A is een aapje… nostalgie en jeugdsentiment!
    Nu ga ik verder snuffelen op je blog… erg boeiend allemaal!
    Groet,
    Fokelien

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven