Ansichtkaarten van Pipowagen aan Zee

Pipowagen aan Zee ansichtkaarten

Ruim een week geleden zette ik al een review van het merk Pipowagen aan Zee online over de snailmail producten. Dit keer komen deze schattige vintage ansichtkaarten van dezelfde ontwerper aan bod.

De kaarten van Pipowagen aan Zee hebben een nostalgisch tintje. Deze suggestie wordt gewekt door de ovalen getekende lijstjes met daarin verschillende meisjes. Eigenlijk bestaan de kaarten uit drie verschillende lagen: allereerst een mooie achtergrond met daarop een lijstje. In het lijstje zie je vervolgens een afbeelding. Alle lagen zijn in een verschillende stijl, maar toch komt het overeen en sluit het op elkaar aan.

Pipowagen aan Zee ansichtkaarten 1

De kaarten zijn vrij soepel en ze wijken iets af van het gangbare A6 formaat. De lijstjes komen soms over de rand heen, dat is wel een beetje jammer. De voorkant van de kaart is glanzend, dit geeft een extra tintje aan het nostalgische gevoel. Het is alleen een beetje jammer dat de delftsblauwe tegels op de achtergrond van een kaartje erg pixelachtig is. Dat doet af aan de goede kwaliteit van de lijst en de afbeeldingen daarin.

Pipowagen aan Zee ansichtkaarten 2

De achterkant is een typische ansichtkaart. Leuke illustraties, alleen de delftsblauwe kaart is in kleur.  Bij diezelfde kaart heb je op de achterkant bijna geen ruimte om te schrijven doordat de rand vrij dik is. Persoonlijk vind ik het zonde om over de illustraties te schrijven namelijk. Wat ik ook jammer vind, is dat er weinig ruimte is het voor het adres. Zeker als hij naar het buitenland moet. De postzegel vind ik daarentegen wel erg origineel.

Pipowagen aan Zee ansichtkaarten 3

De mening van…

Wanneer er post bij betrokken is, stuur ik regelmatig een kaartje naar een bezoeker om hun mening ook te horen. Dit keer heb ik twee bezoekers gevraagd om hun mening te geven. Wil jij ook een kaartje ontvangen? Mail of bericht me! Esther vond het volgende:
Lief, leuk en een beetje nostalgies ook. Dat maakt me vrolijk zeker op zo’n druilerige dag als vandaag! Ik vind het sowieso altijd leuk om kaartjes te versturen of te krijgen, daar word ik blij van!

De ansichtkaarten zijn verkrijgbaar bij Hip & Stip Kaarten voor €1,25 per stuk.

Deze review bevat producten die naar mij zijn opgestuurd, lees mijn disclaimer met betrekking tot deze reviews.

1 gedachte over “Ansichtkaarten van Pipowagen aan Zee”

  1. ^_^
    Ooooh wat een leuke kaartjes, ik ben zelf pas 3 dagen geleden met postcrossing en heb al 5 kaartjes verstuurd, maar deze zijn echt geweldig, ik ga gelijk eens op de site kijken.

    Groetjes mariska

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven