Wendysign

Wendy de Boer (27) is in 2006 afgestudeerd als bacholor of design en daarna startte zij met het freelance ontwerpen voor verschillende opdrachtgevers onder de naam Wendysign (een erg originele naam, als je het mij vraagt). Haar portfolio staat online op haar website en veel van haar kaarten en stickers zijn verkrijgbaar via haar webwinkel. Sinds 2003 is ze ook bezig op kinderpartijtjes als knutselmeisje. Wendy is daarnaast ook nog eens juf en heeft een gezin. Een druk leventje dus.

Ontdekking
Het is nog niet heel lang geleden dat ik Wendy ontdekte. Ik leerde haar namelijk kennen door Love2bemama, waarvoor zij verschillende opdrachten heeft volbracht. Daarna zag ik haar ontwerpen ook op andere websites verschijnen zoals Mams at work, Dragen enzo en PS. Kijk dit! Doordat Love2bemama mij wel eens pakketjes toestuurt, maakte ik ook kennis met haar stickers en postkaarten. Daarna was ik verkocht: ik was helemaal fan geworden van haar designs. Ze zijn leuk, vrolijk en origineel.

Wendysign1

Webwinkel
Hoewel Wendy een heel druk leven heeft – gezin, baan, knutselmeisje, iPad magazine, design en webwinkel, ken ik haar het beste van het design in haar webwinkel. Al meerdere keren heb ik pakketjes van haar op mijn deurmat mogen ontvangen. Ik ben namelijk een groot fan van postkaarten. Deze zijn los (de meeste zijn €1,00 per stuk, spotgoedkoop!) en in een setje (samengesteld door Wendy) verkrijgbaar op Unieke Postkaarten. ‘Groetjes uit…’-kaarten en kerstkaarten zijn er ook verkrijgbaar. Net als verschillende (adres)stickers: groot en klein.

Producten
Naast postkaarten en stickers, verkoopt Wendy ook nog kinderboekjes, buttons, een bedelclipje en een ‘liefs’-kaartje in haar webshop. Allemaal helemaal in haar stijl uiteraard. Als laatste kun je ook nog aan een leuk goodiepakketje komen, gevuld met flyers, goodies, kortingscodes en visitekaartjes. Leuk voor jezelf, maar ook als cadeautje.

Wendysign2

Ontwerpen
Zoals ik eerder al noemde, leerde ik Wendysign kennen door middel van opdrachten die zij voor anderen deed. De kaarten en stickers die zij heeft gemaakt in opdracht zijn in haar webwinkel te zien, maar niet verkrijgbaar. Daarvoor moet je naar de website gaan waar de kaart en/of sticker voor is gemaakt. Ze maakt ook logo’s, illustraties, kleurplaten en andere designs. Die zijn allemaal te bekijken in haar portfolio. En om jullie een klein geheimpje te vertellen: momenteel is ze ook bezig voor Nouk-san.

Winactie
Van Wendy de Boer mag ik een leuk pakketje weggeven met daarin vijf stickers ZOET, twee stickers ROZE extra groot, een stickervel DUIF, vijf kaartjes LIEFS en een button POES. Wil jij dit pakketje winnen? Beantwoord dan de volgende vraag op het winactieformulier: “Welk design van Wendy de Boer vind jij het leukste?”

De winactie loopt tot en met 16 augustus.

Korting
Vul de code ‘nouksan‘ in als je een bestelling doet en je krijgt €1,- korting bij een besteding vanaf €10,- (je krijgt als het ware dus één kaart gratis)!

De foto van Wendy komt bij Studio Simone vandaan.

5 gedachten over “Wendysign”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven