Dreamkey Design

sep 10, 2011

Als ik ergens een kleine zwak voor heb, zijn het wel kleine en schattige spulletjes. Dus toen ik in de webshop van Nienke van de Water terecht kwam, was ik gelijk verkocht. Dreamkey Design doet waardig aan zijn naam, want het is een shop van mijn dromen. En hopelijk ook één van andere mensen.

Shop
De naam doet het al vermoeden: de shop heeft met dromen te maken. Nienke wilde graag haar droom waarmaken om een webwinkel te starten en daar is ze tijdens het afstuderen mee begonnen. Ze deed een onderzoek naar webwinkels in haar scriptie en voor een project ontwierp ze haar eigen collectie. Ze wil met haar spullen mensen de sleutel geven om hun dromen achterna te jagen. Het leven is immers te kort om er niets mee te doen.

DreamkeyDesign1

Assortiment
Zoals eerder vermeld, heeft Nienke haar eigen collectie voor Dreamkey Design gemaakt. Zo maakte ze haar eigen stickers, poster, kaarten en notitieboekje. De kleuren zijn licht en geven echt een dromerig gevoel. Lief en schattig, maar wel met een boodschap. Daarnaast importeert Nienke ook spulletjes uit Azië, China e.d. Dit was niet het plan, maar ze wilde haar assortiment graag iets uitbreiden. Er zijn bijvoorbeeld stickers, notitieblokken, tape, papierwaren en kaarten te koop. Deze producten sluiten uiteraard wel aan bij de stijl van Dreamkey Design.

Noodoll
Sinds vorige maand heeft Nienke ook iets nieuws in haar assortiment: Noodoll spulletjes. Zo biedt ze in haar shop bijvoorbeeld schattige kaarten, notitieboekjes en tassen aan. Daarnaast kun je ook een verrassingspakket krijgen, waarbij er twee notitieboekjes in zitten. Ook zitten er nog een aantal bookmarks bij in.

DreamkeyDesign2

Winactie
Van Dreamkey Design mag ik een leuk notitieboekjespakketje weggeven. Je kunt een dieren memoboxje winnen t.w.v. €5,95 en twee kaarten uit Nienke’s eigen collectie: ‘home sweet home’ en ‘dromen’ t.w.v. €1,50 per stuk! Wil je dit graag winnen? Beantwoord de volgende vraag op het winactieformulier: “Hoeveel memoblaadjes zul je in totaal hebben?”

Korting
Wil je toch iets anders bestellen in deze leuke shop? Dan kun je met de kortingscode ‘Nouk-san’ 10% korting krijgen op je gehele bestelling. Veel shopplezier!

De acties lopen af op 20 september.

4 Reacties

 1. Leuke tip, ze hebben echt hele leuke dingen :)

  Antwoord
 2. Ik vind dit zo super leuk! Ik heb alleen dat memo blokje al, via ebay gekocht :P Super toevallig! Dan laat ik iemand anders maar winnen denk ik, hoewel ik de kaarten juist super graag wil…

  Antwoord
 3. Leuk, heb gelijk ook wat besteld :)

  Antwoord
 4. ‘Beantwoord de volgende vraag op het winactieformulier’. Beetje dom misschien, maar waar is dat formulier..? :$

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *