Hip en Stip Kaarten

Het is geen geheim dat ik kaarten verzamel, maar ik vertel het ook niet snel. Momenteel ligt het grootste gedeelte van mijn verzameling in de unit samen met de rest van mijn spulletjes, maar dat weerhoud me niet van het kijken naar postkaarten online. Of het versturen ervan, hoewel ik dan meestal van dezelfde postkaart ook nog één in de kast heb liggen. Een mooi voorbeeld van een webshop voor deze postkaarten, is Hip en Stip Kaarten.

Verscheidenheid
In de webwinkel van Audrey van Esch (41) zijn veel verschillende wens- en ansichtkaarten verkrijgbaar van diverse ontwerpers. Zo zijn er bijvoorbeeld kaarten beschikbaar gesteld door Gribbeltje, Jojojanneke, Wendysign, Lilalabeltje, Leintjes en nog een paar anderen. De kaarten staan niet alleen onder de ontwerpers namen, maar ook onder de verschillende categorieën die er op Hip en Stip Kaarten staan. Zo heb je bijvoorbeeld ‘Hip & Lief’ voor schattige en trendy kaarten en ‘Hip en Hollands’ waar je typische Nederlands kaarten kunt scoren.

HipenstipKaarten1

Collectie
Niet alleen verkoopt de webshop kaarten, maar ook andere hebbedingetjes als adresstickers, notitieblokken, buttons en sluitzegels. Deze komen bij ontwerpers en originele webwinkels vandaan, maar Hip en Stip Kaarten heeft ook enkele spulletjes in eigen stijl: echt Hollands.

Services
Hip en Stip Kaarten biedt twee services aan: een cadeauservice en een service waarbij de kaart rechtstreeks wordt verstuurd naar degene waar hij heen moet. Bij de cadeauservice wordt de bestelling mooi ingepakt en opgestuurd naar degene die het cadeautje ontvangen moet. Bij de andere service, kun je Hip en Stip Kaarten opdracht geven om een persoonlijke handgeschreven boodschap op een kaart te zetten en hem te laten versturen door de webshop naar de persoon waar hij heen moet, bijvoorbeeld een vriendin die de volgende dag jarig is. Altijd handig.

HipenstipKaarten2

Eigen collectie
Niet alleen is Hip en Stip Kaarten het verkooppunt voor kaarten van anders ontwerpers, de webshop heeft zelf ook een verkooppunt: Kaartje2go. Hier staan echte Hollandse kaarten in. Het plan is zelfs om volgend jaar de kaarten zelf te gaan drukken en ze te gaan verkopen. Verder is Audrey ook nog bezig op Winkelen in Holland, een adverteerblog voor webwinkels.

Winactie
Van Hip en Stip Kaarten mag ik zeven setjes weggeven met daarin een kaart, een button, een kadolabel en een sticker weggeven. De ontwerpen komen weg bij Wendysign, Leintjes, Fientje & Co, Lilalabeltje, Popje.com, Bl-ij, Fiederelsje en Ruit met witte stippen. Uiteraard zit er ook iets bij van Hip en Stip Kaarten zelf. Wil jij één van deze zeven setjes winnen? Beantwoord dan de volgende vraag op het winactieformulier: “Wat is de naam waar Hip & Stip Kaarten een Hollandse kaartenlijn heeft bij Kaartje2go?”

De winactie loopt af op 31 augustus.

1 gedachte over “Hip en Stip Kaarten”

  1. Bedankt Anouk voor het blog over Hip & Stip Kaarten. Leuk als veel bezoekers meedoen aan de winactie, veel succes!

    Hollandse groet, Audrey
    Hip & Stip Kaarten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven