Pipowagen aan zee: snailmail

Pipowagen aan Zee snailmail

Snailmail is helemaal hot. Zo ook de producten die hiervoor zijn gemaakt (of je maakt natuurlijk alles zelf, dat kan ook!). Pipowagen aan zee heeft een aantal ontwerpen gemaakt op papier, namelijk een kaart, een sticker en een notitiekaartje.

Ik vind het ontwerp persoonlijk niet echt bij snailmail passen, behalve de envelop en de slakjes. De rest van het ontwerp vind ik niet zo geweldig. Zo spreken de kleuren me ook niet echt aan, eigenlijk. Wel vind ik de figuren leuk ontworpen en in en originele vorm gegoten.

Pipowagen aan Zee snailmail 1

Allereerst de stickers. Dit zijn sluitzegels. Deze stickers ken ik qua formaat als liggend, als adressticker. Ik vind langwerpig persoonlijk ietwat onhandig voor sluitzegels, maar hij is wel origineel. De stickers zijn glanzend en plakken stevig.

Pipowagen aan Zee snailmail 2

Een aantal notitiekaartjes. Op de voorkant de illustratie met een duidelijke boodschap die ik persoonlijk zonde vind van het ontwerp. Op de achterkant hetzelfde ontwerp, maar dan in het zwart/wit en op de lijntjes kun je iets schrijven. Van mij hadden het wel meer lijntjes mogen zijn. De notitiekaartjes zijn op karton gedrukt, dit is prettig voor het schrijven.

Pipowagen aan Zee snailmail 3

Als laatste de kaart met het opnieuw dezelfde illustratie. De voorkant is glanzend, dit vind ik beter bij de illustratie passen dan zonder. De achterkant viel me wel tegen. Het hoeft natuurlijk niet perse een ansichtkaart te zijn, maar ik had zoiets als de notitiekaartjes verwacht.

Voor €1,25 heb je de kaart, voor €2,00 een set van 6 notitiekaartjes en voor €1,45 een velletje van 6 stickers bij Hip & Stip Kaarten.

Deze review bevat producten die naar mij zijn opgestuurd, lees mijn disclaimer met betrekking tot deze reviews.

2 gedachten over “Pipowagen aan zee: snailmail”

  1. Ik vind de slakjes op de achterkant dan wel weer heel erg leuk. Maar verder vind ik het ontwerp wel weer erg geschikt voor post voor de kids, met de vrolijke kleuren en de illustraties.

    Groetjes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven