Kinderpostzegels 2014

Kinderpostzegels 2014

Vorige maand werden de Kinderpostzegels weer uitgedeeld. Bij een van de kinderen op mijn oude stageschool had ik een bestelling geplaatst en ik kreeg het pakketje in de laatste week van mijn stage. Wat had ik besteld? De jaarlijkse ansichtkaarten met foto’s en natuurlijk een aantal setjes postzegels.

Ik probeer de Kinderpostzegels ieder jaar te bemachtigen, omdat ik van post houd en daarbij gelijk een goed doel steun. Postzegels heb ik sowieso nodig voor het versturen van (zakelijke) post. Momenteel ben ik niet zo erg actief met post op privé gebied door drukte in het dagelijks leven, maar er gaan wel veel bestellingen en dergelijke de deur uit. En natuurlijk komt de periode van het versturen van kerstkaarten er ook weer aan (eigen ontwerpen gaan de deur uit)! In dat opzicht komen de Kinderpostzegels op het goede moment, hoewel er ook Decemberzegels zijn. De postkaarten bestel ik erbij omdat ik gewoon kaarten verzamel. Ze kunnen daarom niet ontbreken!

Kinderpostzegels 2014a

Het gehele pakket staat op bovenstaande foto. Zes postkaarten met verschillende foto’s en daarin verschillende thema’s. Ik vind ze mooi, helder en scherp. Gewoon fijn van A6 formaat. De kinderpostzegels zijn voor mijn gevoel erg groot, maar dat zijn ze altijd al geweest. De afbeeldingen zijn afkomstig van het Rijksmuseum. Ik heb er op zich niet erg veel mee, maar postzegels zijn in iedere vorm erg praktisch!

1 gedachte over “Kinderpostzegels 2014”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven