PrintCandy

PrintCandy

Ken jij PrintCandy al? Een heerlijk frisse webwinkel met daarin, jawel, veel verschillende prints! Voor aan de muur, op hout én om te printen. Illustraties? Ja! Maar zeker ook enorm veel tekst, met namen en quotes.

PrintCandy is een webwinkel met daarin enorm veel prints. Een duidelijk verschil met andere webwinkels op dit gebied is dat alles te personaliseren is door middel van kleuren en teksten. Er staan veel verschillende onderwerpen online, bijvoorbeeld familie, liefde en reizen. Iedere print is in verschillende kleuren beschikbaar, meestal in grijs/zwart met mint, blauw, groen of rood. Frisse kleuren en mooi straks grafisch vormgegeven!

PrintCandy 1

Sinterklaas is natuurlijk al geweest, maar de leukste cadeaus kunnen ook nog voor Kerstmis gelden of een andere leuke gelegenheid zoals een verjaardag. Door de verschillende thema’s zit er altijd wel een leuke tussen, zeker als je de print ook nog eens persoonlijk maakt door namen in te vullen bijvoorbeeld. Dat niet alleen, je eigen huis is ook uitermate geschikt om te vullen met de leukste prints van PrintCandy. Sommige prints zijn ook beschikbaar op hout én daarbij heeft de eigenares ook enkele leuke printables te koop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven