Your day in a frame

Your day in a frame

Het leven raast aan ons voorbij. Althans, zo voelt het voor mij. Voordat ik het weet, is er alweer een dag voorbij. Sterker nog, het schooljaar is alweer bijna om. De tijd vliegt voorbij en we gaan maar door. En dan is het juist leuk om je dag op een speciale manier vast te leggen. Niet per se met foto’s of videos, hoewel dit ook leuk is, maar met mooie illustratie. Elja van der Laan bedacht een mooi concept hiervoor: Your day in a frame, maak van een gewone dag een bijzondere dag.

Een bijzondere gebeurtenis hoeft niet groot te zijn, maar juist iets kleins. Iets wat de dag mooi maakt of juist heel speciaal, maar niet vangen is in een foto. Dat moment kan Design by Elja nu voor jou vastleggen door middel van een illustratie. Hoe werkt het dan? Simpel: je vraagt bij Elja het bijzondere moment aan en zij gaat aan de slag met het ontwerp. Wanneer jij de illustratie goedkeurt, krijg je het bestand toegestuurd op hoge resolutie klaar voor de drukker. Daarbij wordt ook een bestand geleverd dat webvriendelijk is.

Your day in a frame

Elja illustreert zowel aan de hand van een foto als handgemaakt, de eerste iets goedkoper dan de laatste. Maar eigenlijk is niets te duur om dat mooie bijzondere moment vast te leggen natuurlijk! Er zijn verschillende mogelijkheden om gebeurtenissen vast te leggen: wat je gedaan hebt, wat je gedaan hebt, wat je aan had en waarschijnlijk nog wel meer. De teksten die erop komen te staan, zijn Engels. Handig om je tegenover internationale familie en vrienden te uiten!

Your day in a frame

De illustraties van Elja zijn vrolijk en realistisch. Met bij iedere illustratie een mooie achtergrond kleur in een bepaalde vorm. En wist je dat vier verschillende ontwerpen op ansichtkaart in mijn shop verkrijgbaar zijn?

1 gedachte over “Your day in a frame”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven