Liefs uit Holland: oranje en rood

apr 13, 2013

Liefs uit Holland & Love

Vandaag stel ik jullie voor aan de twee nieuwste kaarten uit de collectie van ‘Liefs uit Holland‘. Dit is een samenwerking tussen webwinkel Hip & Stip Kaarten en ontwerpers JouwKaartjes.nl. Strak en helemaal Hollands! Op bovenstaande foto zijn de kaarten voor een gedeelte te zien. ‘Love’ en ‘Liefs uit Holland’, een heel mooie toevoeging aan de huidige series!

Liefs uit Holland & Love

In februari was de kaart ‘Love’ al geïntroduceerd voor valentijn. Dat straalt de kaart ook uit, helemaal warm en rood. Hij is echter ook te gebruiken voor Moederdag, dus volgende maand zal deze kaart waarschijnlijk vele moederharten veroveren! Het is weer een heel ander design dan de andere kaarten, maar toch ook hetzelfde. Dat vind ik zo mooi aan de serie van ‘Liefs uit Holland‘.

Liefs uit Holland & Love

Een close-up van de kaart ‘Love’. Ik vind het hartje zo schattig, leuk toch?

Liefs uit Holland & Love

Deze kaart heet ‘Liefs uit Holland’, maar ik vind hem eigenlijk gewoon meer dan geschikt voor de komende troonswisseling en überhaupt als ultieme Nederlandse kaart! Het is de eerste in de collectie die oranje als kleur heeft en dat maakt het gelijk bijzonder. Zeker gezien alles om Holland draait bij ‘Liefs uit Holland’. De kaart lijkt heel erg op ‘Love’, maar er zit verschil tussen: de kleur, de vorm in het midden én de tekst. Dat maakt ze zo leuk bij elkaar, ik ben fan!

Liefs uit Holland & Love

En nog een mooie close-up. Oh ja, deze kaart is enkel en alleen bij Hip & Stip Kaarten verkrijgbaar. Wederverkoop is niet mogelijk. Hij is gemaakt in samenwerking met Tulpjes.nl, want nu is de kaart te gebruiken als kadokaart mét een uniek tulpje eraan gevestigd.

Liefs uit Holland & Love

Een close-up van de achterkant van de kaarten. Het logo in het linkeronderhoekje.

Liefs uit Holland & Love

Helaas wilde mijn camera niet echt scherp stellen, maar dit is het zijaanzicht van de kaarten. Het is een vrij dikke kaart, als in: hij is stevig. De voorkant is mooi glanzend en de achterkant prima te beschrijven. Precies zoals een postkaart zou moeten zijn!

Liefs uit Holland & Love

De kaarten ‘Love‘ en ‘Liefs uit Holland‘ zijn verkrijgbaar voor €1,25 bij Hip & Stip Kaarten! De oranje kaart is deze maand voor slechts €1,- verkrijgbaar.

Deze review bevat producten die naar mij zijn opgestuurd, lees mijn disclaimer met betrekking tot deze reviews.

Winactie!

Van Audrey mag ik twee setjes weggeven aan mijn bezoekers! Wat kun je winnen? In ieder setje zit een kaart ‘Love’ en ‘Liefs uit Holland’, maar ook een leuke flyer van Liefs uit Holland én verschillende stickers in Hollandse stijl. Wat moet je hiervoor doen? Laat een reactie achter dat je meedoet én tweet het volgende: “Ik maak kans op één van de twee Hollandse setjes van @LiefsuitHolland met kaarten en stickers bij @Nouksan. Kijk op www.nouk-san.nl!”

De winactie loopt tot en met zaterdag 20 april, de winnaars worden hierna via Random.org getrokken.

8 Reacties

 1. Wat leuk! Ik doe mee!

  Antwoord
 2. Ja, ik ga ook mee doen. Erg leuk!

  Antwoord
 3. Wat leuk! Doe graag mee!

  Antwoord
 4. Hee Anouk,

  zoals gezegd: super leuke kaartjes! Ook heel leuk om te versturen met Postcrossing, lekker Nederlands! Dus ik doe zeker mee :)

  Antwoord
 5. Natuurlijk, doe ik mee! Daar word je toch vrolijk van!
  Voor Anouk: “Liefs uit Holland van Esther!”

  Antwoord
 6. Natuurlijk doe ik mee!
  Super leuke kaarten voor onze zoon en z’n gezin in China!

  Antwoord
 7. Wat een leuke actie weer! Ik doe mee

  Antwoord
 8. Anouk & Audrey,
  Heel erg bedankt voor het mooie kaarten/sticker pakketje wat ik vandaag heb ontvangen!

  Groetjes Mariëtte

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *