Liefs uit Holland: postartikelen

Liefs uit Holland

Dieren. Natuur. Strak. Blauw. Wit. Rood. Holland. Allemaal begrippen die centraal staan in de collectie Liefs uit Holland, een samenwerking tussen Hip & Stip Kaarten en Jouw Ontwerpers. Mooie kaarten, leuke cadeaulabels en handige stickers. Sinds vorige maand is de hele collectie op de markt. Verkrijgbaar in eigen webwinkel en verkooppunten.

In totaal drie setjes ansichtkaarten. Delftsblauw, waarin een duidelijk onderscheid staat: wit met daarop blauw tinten objecten. Helemaal Hollands, maar anders dan Rood-Wit-Blauw waarin de kleuren de boventoon spelen en andere vormen op staan. Allerlaatst nog Hip Holland, kaarten met een gestipte of geruite achtergrond en meestal één grote witte vorm met subtiele kleine objecten hierin. Allemaal uiteraard 100% Hollands, zowel qua vorm als qua kleur. Eén overeenkomst is wel te vinden: de Nederlandse vlag aan de boven- en onderkant van de kaarten, die overigens allemaal staand zijn.

Liefs uit Holland

Met de nieuwste serie Hip Holland kwamen er niet alleen strakke ansichtkaarten bij, maar voegdes ook kerstkaarten zich tot de collectie van Liefs uit Holland. Twee ansichtkaarten, helemaal in kerststijl. Ook werd er een selectie gemaakt voor de cadeaulabels, een aantal ontwerpen kwamen hierin terug. Handig voor bij een cadeautje of bloemetje, maar toch helemaal Hollands. En uiteraard de ronde stickers waarvan twee ontwerpen zijn. Mooi voor op een envelop, pakketje en cadeautje.

Liefs uit Holland

Al het papierwaar heeft, ondanks de soms wat mindere echt Hollandse ontwerpen, een duidelijk Hollandse stijl. Hierin is een lijn te zien, zeker het kenmerkende vlaggetje dat op ieder ontwerp terug is te zien. De al wat oudere ontwerpen ansichtkaarten zijn gedrukt op stevig en mat papier, heerlijk om te schrijven. Bij de nieuwe kaarten komt de voorkant een beetje meer naar voren met de mooie glans die er overheen zit. Ook iets steviger, zodat hij nog mooi is zodra hij op de deurmat van de ontvanger ligt.

De collectie Liefs uit Holland is als een cadeautje als je van Holland houdt!

1 gedachte over “Liefs uit Holland: postartikelen”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven