Love, Sam: notitieboekje en balpen

Love, Sam is een merk waar ik op slag verliefd op werd. Ik kwam één van de notitieboekjes tegen in een magazine, daarna zocht ik gelijk op het merk. Ik kwam uit in een webwinkel met meerdere producten. Allemaal even mooi. Een agenda of kalender had ik niet meer nodig, maar het iPhone hoesje heb ik uiteindelijk toch gekocht. Daarnaast zag ik mooie stationery, onder andere een A6 notitieboekje en een luxe balpen.

Wauw. Dat is het eerste woord dat in mij op kwam toen ik het assortiment bekeek. Ik moest de producten hebben! Niet alleen voor mezelf, maar ook voor in de shop. Ik ben er verliefd op en ik hoop jullie ook! Deze review gaat vooral over een notitieboekje en balpen, zoals ik eerder noemde.

De twee producten bij elkaar. Ik word alleen al vrolijk van de illustraties!

Een close-up van de pen. ‘Write me a postcard’ staat erop, dat past perfect bij mij!

Het andere uiteinde van de pen. Hij schrijft erg fijn! De pen is wel vrij zwaar, maar ik ervaar dit juist als positief. Daarbij heeft hij precies de goede breedte: niet te dun en niet te dik voor een pen. De luxe balpen schrijft blauw.

De binnenkant van het notitieboekje. Heerlijk roze en wit, met handige lijntjes om op te schrijven! Er staan illustraties op, maar dit stoort helemaal niet tijdens het schrijven. Met de blauw schrijvende pen is de tekst prima te zien. Het papier is stevig, dus als je wat drukt tijdens het schrijven, is dit ook geen probleem.

Het notitieboekje, de balpen en een deel van het andere assortiment zijn in mijn shop verkrijgbaar. Wil je het iPhone hoesje, de agenda of de kalender? Ga dan naar de webstore van Love, Sam zelf!

6 gedachten over “Love, Sam: notitieboekje en balpen”

  1. Nu ben ik toch heel nieuwsgierig naar de pen, ik ben echt een moeilijk type wat betreft pennen, ze moeten voor mij fijn schrijven want anders word het zo slordig omdat ik steeds moeilijker kan schrijven (fibromyalgie en artritis) , maar twijfelde zo toen ik aankopen deed in je shop vanwege de prijs, denk straks vind ik het niks en ligt die hier maar.
    Heb van de collectie love, Sam een klein notitieboek en een boekje met memoblaadjes in verschillende formaten, en ben er erg tevreden over.
    Mijn zoontje heet Sam dus dat vond ik een extra leuke bijkomstigheid.

    1. Tja, ik vind hem fijn schrijven, maar je moet er wel een beetje druk op zetten hoor… ik weet niet of dat gaat met fibromyalgie?

  2. Dat zou ik dan moeten proberen om achter te komen, heel lang en veel achter elkaar schrijven lukt mij niet meer maar als ik het niet probeer weet ik het niet, dus volgende maand doe ik nog een bestelling bij je :)

  3. Ah dat boekje, té leuk (en de pen trouwens ook). Helaas heb ik mezelf een verbod opgelegd voor het kopen van notitieboekjes, aangezien ik er echt nog ontzettend veel heb liggen die ik eerst vol moet schrijven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven