Zon en Maan illustraties

We kennen elkaar al een flink aantal jaartjes. Gewoon via internet hoor, hoewel we elkaar ook wel een aantal keer in het echt hebben gezien. Ik heb het over Emmy van Ruijven, een vriendin en een illustrator (in opleiding). Ze heeft zich sinds kort ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, als freelance illustator. Zo kan ze haar eigen webwinkeltje runnen met kaarten en ander werk, maar ook opdrachten aannemen zodat ze wat kan verdienen. Een mooie combinatie, hobby en werk.

Emmy heeft verschillende online bezigheden. Zo heeft ze haar eigen website. Deze heeft ze uiteraard zelf ontworpen, maar ik heb haar een handje geholpen met het coderen in WordPress. Op deze site staat voornamelijk nieuws over haar illustraties en haar portfolio: eigen werk, academie opdrachten en illustraties in opdracht voor anderen. Ze heeft veel ervaring en experimenteert op vele vlakken. Haar inhuren voor een opdracht is daarom ook zeker een optie.  Emmy heeft overigens ook een kaart en enkele illustraties voor mijn verhalen ontworpen.

Zon en Maan Shop

Omdat Emmy ook van schrijven houdt en daarbij wat werk wil laten zien, heeft ze een blog aangemaakt: Zon en Maan. Eigenlijk post ze van alles online, waar ze maar zin in heeft. Emmy is erg creatief en dit is ook zeker terug te zien op haar blog. Daarnaast heeft ze sinds kort ook een webwinkel. Hier verkoopt ze kaarten, prints en ook originelen. Zeker leuk om eens een kijkje te nemen.

Van Emmy mag ik wat leuks weggeven! Je kunt een kaartensetje en de grote kaart ‘Pagan’ winnen (staan op de foto). Je hoeft alleen te noemen wat jouw favoriete illustratie van Emmy is, uit de webwinkel of portfolio, in de reacties. Op 25 oktober zullen we een winnaar bekend maken!

1 gedachte over “Zon en Maan illustraties”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven