Winkel van Papier: wenskaarten

Winkel van Papier wenskaarten

Een mooie envelop op de deurmat van Winkel van Papier, een webwinkel die sinds een half jaar open is en buiten veel ingekochte stationery, ook haar eigen simpele lijn aan papierwaar heeft. De wenskaarten, ontworpen door Oktoberdots, zijn hier een onderdeel van sinds korte tijd. Dieren staan voorop, maar alle kaarten hebben een apart thema en kleur.

De wenskaarten zijn gevouwen A6 formaat en gedrukt op linnenpapier. Hierdoor zien de kaarten er misschien iets anders uit dan normale wenskaarten, maar dit maakt ze alleen maar meer bijzonder. Daarbij is er prima op te schrijven en dat is, naast de kwaliteit, waar het uiteindelijk om draait. De kaarten zijn allemaal even kleurrijk en bovendien erg vrolijk, hoewel ze ook nog steeds van eenvoud zijn.

Winkel van Papier wenskaarten

Allereerst twee thema’s die door het gehele jaar gebruikbaar zijn. ‘Just a Fox’ is bedoeld om zomaar een kaartje te sturen, eigenlijk te gebruiken voor elke gelegenheid. Super handig dus. Daarnaast is ‘Party Duck’ met een duidelijk thema: feest, maar ook dit is uiteraard heel breed: een verjaardag, maar het kan ook een bruiloft of zelfs een geboorte zijn.

Winkel van Papier wenskaarten

Gerichte wenskaarten zijn ‘Christmas Mouse’ en ‘New Years Bunny’, uiteraard gericht op de decembermaand. Wens anders in je familie of vriendenkring een warme kerst (hoewel hij erg koud lijkt op de kaart uiteraard, maar de warmte komt door alle post en gezelligheid!) en een gelukkig nieuw jaar (met vuurwerk).

Dus heb jij binnenkort nog wenskaarten nodig? Bestel ze bij Winkel van Papier! Er zit een passende envelop bij.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven