Hey Yasmin!: cute stationery

Hey Yasmin

Een tijdje terug werkte ik samen met Penpal Junkie en Mikka Art aan een nieuwe website. De website voor het nieuwe stationery merk Hey Yasmin!. Mariske ontworp alles, Jasmina stuurde alles naar de drukker en ik codeerde de website voor hen. Naderhand kreeg ik wat van het merk opgestuurd: de postkaarten, het briefpapier, het notitieblokje en de stickers. En zoals het er op de website uit ziet, zo schattig is al het papierwaar in het echt ook.

Hey Yasmin

Laat ik beginnen met de kaarten: deze vallen niet alleen op vanwege de stijl, maar ook vanwege het papier waar het op is gedrukt. Erg stevig, fijn om vast te houden en bovendien hele mooie afgeronde hoeken. Daarbij vind ik de zinnetjes op de kaarten erg leuk bedacht. Deze konden linea recta in mijn collectie uiteraard! Als je alle kaarten bij elkaar legt, zul je zien dat alle kleuren van de regenboog zijn gebruikt.

Hey Yasmin

Dan het briefpapier met de enveloppen. De vier basiskleuren (roze = rood, zo moet je maar even denken), maar toch erg bijpassend. Weer vrolijke illustraties die overigens ook op de kaarten staan. De enveloppen zijn dubbelzijdig gedrukt, het briefpapier eenzijdig. Het papier kun je uiteraard ook gebruiken voor de printer, wel even de tekst op de goede regelafstand zetten (maar schrijven is toch veel leuker!).

Hey Yasmin

Ook stuurde Jasmina me wat stickers toe. De adresstickers hebben de kleuren en afbeeldingen van de ansichtkaarten, maar zijn toch net weer iets anders. Erg leuk, dit brengt wat variatie, hoewel het dezelfde illustraties zijn, met zich mee. De ronde stickers vind ik eigenlijk een beetje jammer. De sterretjes en het meisje vind ik nog wel redelijk, maar de overige twee ogen in mijn mening wat te donker terwijl de rest zo licht is. Dat neemt niet weg dat het leuke illustraties zijn. En uiteraard nog het notitieblokje: handig om op te schrijven, zowel notities als bijvoorbeeld lijstjes.

Wil je het merk ‘Hey Yasmin!’ hebben? Klik hier!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven