Oktoberdots Shop: papierwaren

Oktoberdots Shop

Papierwaar en stationery zijn helemaal hot op het moment, tenminste in mijn wereld wel. Natuurlijk een eigen collectie aan producten hierin, maar ook andere (web)winkels vind ik erg leuk om te bekijken. Zo viel mijn oog laatst op Oktoberdots Shop, een webwinkel van de grafisch ontwerper Babet. Haar shop is nog maar net de lucht in, maar ze heeft al erg leuke producten op haar website staan. Voor een review, kreeg ik enkele papierwaren toegestuurd.

De beschrijving van Oktoberdots Shop luidt ‘Pretty in papier & fabric’. En niets is minder waar. Waar Babet normaal ontwerpt voor haar klanten in grafisch ontwerp, (web)design en uiteraard ook illustraties, heeft zij nu hele mooie papierwaren laten drukken. Hierbij gaat het om Mr. Animal, haar eigen merk. Ze heeft posters op A1 formaat, erg mooi om aan de muur te hangen. Daarbij heeft zij ansichtkaarten beschikbaar die heel stevig zijn. Op de achterkant zijn niet veel illustraties, dus extra veel ruimte om te schrijven. Ook het briefpapierset trekt mij erg aan. De schrijfruimte is wit, in de wolkjes bovenaan zou je de datum kunnen schrijven. De onderkant is simpel, maar wel kleurrijk versiert met Mr. Animal illustraties.

Oktoberdots Shop 1

Het uiltje dat op de site van Oktoberdots staat, komt ook terug in de stationery van de webwinkel. Babet heeft namelijk ‘oehoeh’-kaartjes laten drukken. Leuk om op te schrijven als je een cadeautje geeft, of uiteraard bij een bloemetje. Natuurlijk kun je ze ook ergens anders voor gebruiken. Ze zijn ook weer van stevig papier gemaakt en op de achterkant staan lijntjes waar je op kunt schrijven. Ook heeft ze nog vier kaarten ‘dierendotjes’ toegevoegd met verschillende thema’s: ‘veel liefs’ en ‘verjaardag’, verkrijgbaar in Engels en Nederlands. Deze kaarten zijn iets donkerder dan de Mr. Animal ansichtkaarten, maar dat maakt ze juist zo leuk.

De illustraties van Oktoberdots passen qua kleuren erg mooi bij elkaar. Daarbij gebruikt Babet geen lijntjes tussen de verschillende onderdelen en kleuren, dit valt ook op. Het eens iets anders. In de webwinkel zijn, zoals de beschrijving van de webwinkel die hierboven staat ook al zegt, ook andere spulletjes verkrijgbaar. Zo maakt Babet eigen kussenhoezen met de uiltjes van Oktoberdots erop, ieder uniek en handgemaakt. Een paar dagen geleden zette zij nog iets extra’s in de webwinkel, namelijk leuke sleutelhangers die ook weer passen bij de illustraties die op het papierwaar staan. Zeker een kijkje waard om te kijken!

3 gedachten over “Oktoberdots Shop: papierwaren”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven