Gedichten en illustraties op kaarten

Dat ik fan van kaarten ben, weet iedereen nu wel. Ik heb een grote verzameling thuis en bovendien mijn eigen webwinkel. Eén kaart in het assortiment is ontworpen door Emmy van Ruijven. Een vriendin van me, maar ook een geweldige illustrator. Van de week kreeg ik leuke post met haar vier nieuwste ontwerpen op kaart erin. Leuke ontwerpen met op de achterkant gedichten van Netty van Kaathoven. Geen ansichtkaarten dus, maar wel leuke kaartjes om te versturen als extraatje. 

Illustratie- en gedichtenkaarten

Mijn persoonlijke favoriet is de kaart met het meisje, letters en boeken. Uiteraard. Hoe kan het ook anders, want woorden zijn bijna onderdeel van mij. Schrijven en lezen daarbij dus ook. Ook de rest van de kaarten zijn uiteraard leuk. Juffrouw Stekelehaar past qua illustratie en gedicht helemaal bij elkaar en het wezentje is gewoonweg mooi om te zien. Kijk ook eens op de website van Emmy van Ruijven voor meer van haar werk!

3 gedachten over “Gedichten en illustraties op kaarten”

  1. Wat leuk, het meisje is bij mij ook favoriet! Erg leuk als je vriendin zo aan je denkt en deze mooie exemplaren krijgt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven