Xantifee

Xantifee

Xantifee is het bedrijf van Kim van Vynckt, een Vlaamse illustrator. Ze heeft online haar portfolio, maar ook haar blog en shop. Een aantal producten staan te koop in mijn eigen shop, maar ze heeft nog veel meer werk in haar shop staan. Ook laat ze werk in haar portfolio en op haar blog zien dat ze in opdracht voor anderen of voor zichzelf heeft gemaakt.

In deze post laat ik aantal ontwerpen zien die ze heeft gemaakt. De stijl van de illustraties zul je herkennen van de wenskaarten en brievenopeners die hier verkrijgbaar zijn.

Xantifee

Allereerst een zelfportret. De vorm en kleuren zijn echt kenmerkend voor Xantifee. Nu ik weet welk merk dit is, denk ik wel dat ik het zou herkennen als ik het online ergens anders zou tegenkomen. Zulke illustraties heb ik namelijk nog niet eerder gezien. Daarom zijn ze uniek, maar ook erg mooi.

Xantifee

Deze illustratie is onderdeel van en geboortekaartje. Ik vind het oog van de baby er echt uitspringen, van ‘ik ben er hoor’. Daarbij vind ik het opnieuw gewoon ontzettend mooi vormgegeven, typisch Xantifee. Ik kan het niet anders verwoorden.

Xantifee

Als laatste een website met deze sprekende bloemen en takken als op meerdere illustraties staat. Zo’n vorm van een website heb ik nog niet eerder gezien, dus ook dat is origineel.

Kijk op Xantifee om meer van haar werk te bekijken.

4 gedachten over “Xantifee”

  1. Wat mooi zeg, wauw! :) Zou willen dat ik dat kon, geweldig!
    Alleen het handje van het kindje lijkt ‘erop geplakt’, maar dat kan ook echt mij liggen, heb er geen verstand van haha. Maar complimenten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven