Who’s Loes?!

Who's Loes

Iedere illustrator heeft zo zijn of haar eigen stijl! Dat vind ik zo ontzettend leuk aan de ontwerpwereld, omdat iedereen iets anders te bieden heeft. Zo ook Who’s Loes?!, een collectie kaarten gemaakt van oude familiefoto’s van haar eigen zolder. 

Waar staat Who’s Loes?! voor? De illustrator bladerde altijd mooie foto-albums door bij haar oma. Die had last van haar korte termijn geheugen, maar iedereen in de albums wist ze nog wel prima op te noemen. Naar aanleiding hiervan liet ze eerst een foto van haar opa, nu te zien op de ‘hi’-kaart, vergroten als pronkstuk in haar studentenkamer. Daarna ging ze aan de slag met het ontwerpen van kaarten met de familiefoto’s van vroeger:

Who's Loes 1

De ansichtkaarten zijn een combinatie van familiefoto’s met een vintage laadje met grafische patronen als randje om een ansichtkaart heen. Er worden frisse kleuren en leuke quotes gebruikt op de kaarten. Het zijn niet echt ansichtkaarten, want op de achterkant is geen officiële ruimte voor een postzegel en een adres. Er wordt namelijk een envelop bij geleverd, dus je kunt ze beter postkaarten of misschien zelfs wenskaarten noemen.

Een postkaart inclusief envelop van Who’s Loes?! kost €1,80 per stuk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven