Good Vibes Only xtra edition

Good Vibes Only xtra edition

Ken je Studio Stationery al? Recent hebben ze een nieuwe serie aan hun collectie toegevoegd, namelijk ‘Good Vibes Only xtra edition’. Waar bestaat de serie uit? Een set van 4 potloden, een planner, een kalender en een set van 4 kerstkaarten. Helemaal in zwart en wit.

Good Vibes Only xtra edition 1

Studio Stationery is een stationery merk met een vleugje humor. Kleuren zijn erg belangrijk, maar zwart en wit kan natuurlijk ook veel creativiteit naar boven brengen: zo kun je de producten zelf versieren. Hierbij gaat het natuurlijk voornamelijk om de planner en de kalender. Op de potloden kun je natuurlijk ook wel masking tape en stickers plakken, net als op de kaarten… het is misschien alleen iets onhandiger. Omdat er eigenlijk geen ruimte voor is!

Good Vibes Only xtra edition 2

Waar bestaat de collectie nu precies uit? Een set van 4 kaarten op A6 formaat met vier verschillende kerstcitaten, natuurlijk in het Engels. Er staan ook quotes op de rest van de producten. De verjaardagskalender is gedrukt op A4 formaat en iedere pagina heeft een quote naast de verschillende dagen om verjaardagen op te schrijven. De planner is gedrukt op 21 x 9,8 cm formaat en bestaat uit 100 pagina’s. Ook zijn er nog 4 potloden in een set: wit met een mooie quote helemaal aan de top, samen met een klein gummetje.

Wil jij ‘Good Vibes Only xtra edition’ van Studio Stationery ook in huis? Bezoek één van de verkooppunten.

1 gedachte over “Good Vibes Only xtra edition”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven