Studio Deksels

Studio Deksels

Zo nu en dan kom ik andere ontwerpers tegen op het internet. Sommige stijlen spreken mij zo enorm aan, dat ik het graag met jullie deel op mijn blog! Studio Deksels is een ontwerper mét webshop die ik van de week ontdekte: digitaal, maar wel van papier.

Wat vind ik zo speciaal aan deze ontwerper? Studio Deksels werkt met papier! En ik houdt van papier. Er wordt karton, masking tape en meer gebruikt. Kijk alleen maar eens naar het notitieblok hieronder… daar gaat mijn hart sneller van kloppen! Net zoals de stickers die verkrijgbaar zijn in de shop overigens.

Studio Deksels 1

Studio Deksels 3

Waar maakt Studio Deksels nog meer? Kaarten! Er staan enkele ontwerpen standaard in de shop met verschillende teksten. Nog een kenmerk van de ontwerpen naast papier, hoewel dit soms ook wel lijkt geknipt en opgeplakt. Maar een enorm verzorgd en hierdoor lijkt het enorm mooi! De kaarten staan als ‘wenskaarten’ in de shop, maar zijn eigenlijk ansichtkaarten doordat ze niet zijn gevouwen en geen envelop hebben. Desondanks erg leuk! Bovendien zijn er verschillende formaten en thema’s.

Studio Deksels 2

Wil je liever een andere kaart of een geboortekaartje? Neem dan contact op met Studio Deksels, want ze worden op maat voor je gemaakt! Deze ontwerpen zou ik in ieder geval graag in mijn collectie willen!

Bezoek de website van Studio Deksels!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven