Herfst bij Oktoberdots!

Oktoberdots herfstkaarten

Aan het weer buiten is duidelijk te merken dat de herfst nu echt begonnen is! Gelukkig had ik vorig weekend nog een goede dag met zonlicht om mooie foto’s te maken in het bos. Oktoberdots heeft weer een aantal mooie kaarten ontwerpen met een herfstig en warm gevoel.

Toen ik de nieuwe ontwerpen ansichtkaarten voor de herfst op Oktoberdots had gespot, moest ik even kijken. Eigenlijk kon ik niet anders dan ze bestellen, zo mooi en origineel. Natuurlijk heb ik wel meer kaarten van dit merk in mijn collectie, maar ik kon het toch niet laten. Toen we naar het bos gingen, nam ik ze mee (of eigenlijk gingen we naar het bos om de kaarten op de foto te zetten en dat Kaya daardoor op dierendag een mooie uitje had, was mooi meegenomen). Tijd om te fotograferen! Er stond wel wat wind, maar met veel geduld is het wel gelukt.

Oktoberdots herfstkaarten 1

Ik moet eerlijk bekennen dat ik de foto’s erg geslaagd vind. Heerlijk herfstachtig! Daarbij is het ook wel eens leuk om sfeerfoto’s buiten te maken in plaats alles binnen te fotograferen op een witte of houten achtergrond. Ik heb heel voorzichtig gedaan, dus ze zijn niet smerig geworden. Er zitten ook geen kreuken in ondanks de wind, dat bewijst dat de kaarten stevig genoeg zijn om hier tegen te kunnen. Daarbij zit er geen glans op de voorkant waardoor het niet weerkaatst in het zonlicht en voor mijn gevoel meer herfstachtig aanvoelt.

Oktoberdots herfstkaarten 2

De achterkant! Net zo’n herfstpatroontje als op de voorkant en voor iedere kaart uit de serie gelijk. Om goed te kunnen schrijven een handig transparant wit vlak waardoor je toch het patroontje nog goed ziet. Ik zou bijna van de herfst gaan houden!

De ansichtkaartenset Herfst Colors is verkrijgbaar bij Oktoberdots voor €2,60.

1 gedachte over “Herfst bij Oktoberdots!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven