Pastel kaarten Winkel van Papier

Winkel van Papier pastel kaarten

Enkele dagen geleden kwam Winkel van Papier met nieuwe serie kaarten, bestaande uit verschillende thema’s. De kaarten zijn opnieuw simpel, een ontwerp waar Daniëlle al sinds de start van haar collectie voor staat. De serie bestaat uit 6 pastelkleurige A6 kaarten.

Allereerst is er de kaart “twinkling star”. De kaart is origineel bedoeld als rouwkaart, het is namelijk een twinkelende ster aan de hemel. Een kaart met een betekenis dus, hoewel het voor mijn gevoel meer een schattige uitstraling geeft. Dit wordt echter ook aangegeven in het persbericht: als mini poster in de babykamer is hij ook perfect. Een dubbele functie dus!

Winkel van Papier pastel kaarten 1

Daarnaast staan er nog twee kaarten op de bovenstaande afbeelding. “Don’t dream. DO!” is een slogan dat Daniëlle dicht bij het hart ligt. De quote verscheen eerder al op haar to do-blokje met tevens een simpel en schattig ontwerp. Ik vind het wel origineel dat de quote weer terugkomt in de collectie, zo hoort hij toch een beetje bij Winkel van Papier. Allerlaatst is er uiteraard nog de “let’s party” kaart, bijvoorbeeld te gebruiken als uitnodiging.

Winkel van Papier pastel kaarten 2

De laatste drie kaarten zijn bedoeld als geboortekaarten: stuur een felicitatie via de post als een kennis, vriendin of familielid is bevallen van een meisje, jongen of tweeling. Met bijpassende kleuren uiteraard. Door de schattige kleuren en illustratie zijn de kaarten hier geheel passend voor.

De kaarten van Winkel van Papier zijn verkrijgbaar voor €1,50 per stuk.

1 gedachte over “Pastel kaarten Winkel van Papier”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven