Wenskaarten van Xantifee

Xantifee wenskaarten

De wenskaarten van Xantifee heb ik al een tijdje geleden opgenomen in het assortiment van Nouk & co, maar het werd wel eens tijd om er ook een review op Nouk-san over te plaatsen. Bij deze dus. Ik heb Xantifee ontdekt doordat de ontwerpster mij e-mailde. Ik was op slag verliefd op de illustraties!

Over het algeheel vind ik de illustraties van Xantifee erg levendig en bovendien natuurlijk gewoon erg mooi. Levendig omdat ze vrij realistisch zijn, ook al staan ze op producten. Ik vind het erg knap dat iemand zo kan ontwerpen! En het kleurgebruik vind ik ook mooi matchen. Dit geldt dus ook voor kaarten. Ik heb slechts drie in het assortiment, maar ze heeft meer varianten.

Xantifee wenskaarten

Dit is de binnenkant van één van de kaartjes. Zoals je ziet, is hij helemaal geïllustreerd. Er staan geen teksten op, dus daardoor zijn ze voor verschillende gelegenheden te gebruiken. Daarbij schrijft het papier lekker en is bovendien goed stevig. De envelop is wat minder stevig en het lijken er twee in elkaar te zijn, dus dat heft elkaar weer op. Het is een algemene envelop, er staan geen illustraties op.

Xantifee wenskaarten

Dit is de achterkant van een kaartje. Ook geïllustreerd met een achtergrondje en natuurlijk een credit van Xantifee. Heerlijk kleurrijk en dit maakt het uiteraard helemaal af!

De mening van…

Wanneer er post bij betrokken is, stuur ik regelmatig een kaartje naar een bezoeker om hun mening ook te horen. Dit keer heb ik twee bezoekers gevraagd om hun mening te geven. Wil jij ook een kaartje ontvangen? Mail of bericht me! Ilse vond het volgende van de ansichtkaart met het hertje:
Een schattig en lief kaartje met een hertje op de voorkant. De kleuren zijn rustig gehouden en bestaan uit aardetinten: verschillende tinten bruin en beige met een beetje wit. Een leuk detail is het spoor dat het hertje achterlaat: dit bestaat uit kleine hartjes. Dit hartjesspoor komt terug op de binnenkant van het kaartje. Ook op de rug van het hertje staan kleine hartjes. Zelfs in het oog van het hertje zie ik een hartjesvormig vlekje. Het lijkt een simpel kaartje, maar elk detail klopt. Kijk zo ook maar eens naar de stipjes in het wit op haar buikje, in het oor en in het wit rond het oog, de strepen in het bruin van de vacht waardoor deze doet denken aan een serie naast elkaar geplaatste planken enz.

Dit is een kaartje om op te sturen naar iemand die je nauw aan het hart ligt. Vermits dit kaartje geen tekst bevat aan de binnenkant, kan je dit kaartje voor heel wat verschillende gelegenheden gebruiken: bij een geboorte, verjaardag of ziekte, om iemand die het net wat moeilijker heeft een hart onder de riem te steken,… De mogelijkheden zijn eindeloos.

Xantifee wenskaarten

De wenskaarten van Xantifee zijn verkrijgbaar in mijn shop voor €2,50 per stuk.

4 gedachten over “Wenskaarten van Xantifee”

  1. Wat een ontzettend leuke kaartjes beschrijf je in je blog. Het lijkt me erg leuk om zo’n kaartje te mogen ontvangen! Juist omdat er geen tekst op staat, zijn deze kaartjes voor veel gelegenheden te gebruiken.

    Groetjes Greetje

  2. Wat een prachtige kaarten. Ik vind het zo jammer dat er zo weinig mensen tegenwoordig nog kaartjes sturen. Alleen met kerst of je verjaardag. Zelf vind ik brieven en kaartjes schrijven leuk :)

    liefs, Wies

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven