‘Vergeet nooit meer een verjaardag’-kalender van Oktoberdots

mrt 6, 2014

'Vergeet nooit meer een verjaardag'-kalender Oktoberdots

Ik onthoud altijd allemaal rare gegevens. Maar verjaardagen kan ik bijna niet onthouden, op een paar na. Daarom altijd op het laatste moment feliciteren, tenzij iemand me eerder eraan herinnert. Bij mijn moeder thuis hadden we altijd een kalender, dus ik besloot er weer een aan te schaffen. Alleen heb ik nu een poster, zodat ik een overzicht van het hele jaar heb!

De kalender die ik heb gekocht is van Oktoberdots, uit de serie ‘Boswonder’. De artikelen uit deze serie zijn allemaal vrolijk geïllustreerd met dieren en andere objecten. Meestal in een natuuromgeving.

'Vergeet nooit meer een verjaardag'-kalender Oktoberdots 1

De hele kalender gaat in elkaar over. De maanden zijn dan ook niet echt apart te zetten qua illustraties. Qua foto’s maken is dit lastig, maar eigenlijk vind ik het juist enorm mooi. Zeker omdat de stijl en de illustraties goed bij elkaar passen. Het papier waar de kalender/poster op is gedrukt stevig papier. Dit is duidelijk te merken als je de poster ziet of voelt, maar ook als je erop schrijft.

'Vergeet nooit meer een verjaardag'-kalender Oktoberdots 2

Een illustratie en maand in een close-up. Strak en kleurrijk! Ik vind de poster heel mooi en handig, maar hij is duidelijk geprint. Hierdoor is het ontwerp ietwat pixelachtig als je wat dichterbij komt, maar gelukkig hangt het aan de deur. De meeste verjaardagen staat er al op, nog een aantal te gaan.

'Vergeet nooit meer een verjaardag'-kalender Oktoberdots 3

De ‘vergeet nooit meer een verjaardag’-kalender is verkrijgbaar bij Oktoberdots voor €11,95.

3 Reacties

  1. WOEHOE ik sta er op! :D

    Antwoord
  2. Beste kunnen we nog zo een kalender bestellen want die website werkt precies niet meer.
    Vriendelijk bedankt

    Antwoord
    • Nee, de kalender is helaas niet meer leverbaar. Het is sowieso oude collectie en de shop is alleen voor wholesale. Sorry!

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *