Studio Stationery ft. Elma

Studio Stationery ft Elma collectie

Mijn hart gaat al jaren sneller kloppen bij papierwaar en mooie sfeerfoto’s. Een webwinkel die ik al een hele tijd ken en toevallig het kantoor dicht bij mij in de buurt zit, is Studio Stationery. En sinds kort is hun collectie ‘ft. Elma’ helemaal compleet!

Welke producten zitten er allemaal in deze papiercollectie? Blokken om te plannen, to do-lijstjes af te vinken, te doodlen en notities of boodschappen op te schrijven. Maar ook boekjes om voor jezelf en je partner te plannen en je budget bij te houden. Memoblokjes, een serie kaarten en verschillende posters zijn ook van de partij.

Studio Stationery ft Elma collectie 1

Alle designs zijn door Elma gemaakt. De kleuren, ontwerpen en lettertypes sluiten bij elkaar aan bij ieder apart product(type). Fris en strak, een fijne combinatie! De lay-out van de webwinkel past er trouwens ook bij, helemaal in stijl.

Studio Stationery ft Elma collectie 2

Alle producten staan online op hun webwinkel met een witte achtergrond, maar op de productpagina’s en social media worden mooie sfeerfoto’s geplaatst. Erg mooie foto’s met meer attributen uit hun assortiment. De foto’s uit deze blogpost komen ook bij hen weg om een impressie te geven van de mooie artikelen in de collectie Studio Stationery ft. Elma!

Studio Stationery ft Elma collectie 3

De producten zijn per stuk verkrijgbaar bij Studio Stationery van €1,00 tot €7,95.

2 gedachten over “Studio Stationery ft. Elma”

 1. Hey Anouk,
  Via instagram ben ik op je blog terecht komen.
  Wat zet je er leuke dingen op. Niet zo goed voor mijn portemonnee. ;-)
  Hoe gaat het met je? en met je opleiding?
  Je zit in het derde jaar van pedagogiek toch?

  Veel plezier en succes met alles wat je doet!
  Liefs, Iekje

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven