Royal Forrest snailmail

Royal Forrest snailmail van Oktoberdots

Tussen de werkzaamheden voor mijn stage en bedrijf door, heb ik soms tijd om eventjes een brief te schrijven. Dit keer was het hoognodig, aangezien de laatste brief in 2013 was ontvangen. Dus ging ik aan de slag met de producten die ik van kadobonnen die ik voor mijn verjaardag kreeg heb gehaald bij Oktoberdots:

In totaal heb ik wel meer producten gekocht, maar voor deze brief heb ik een A5 blok en een etiket van de serie ‘Royal Forrest’ gebruikt. Toen ik de foto’s maakte, was de brief al de deur uit. Hierbij dus simpelweg het idee!

Royal Forrest snailmail van Oktoberdots 1

Royal Forrest snailmail van Oktoberdots 2

Een briefje voor mijn bezoekers. De gele en groene pennen heb ik bij Studio Stationery gekocht, trouwens. Ook van mijn verjaardagsgeld! Hiermee heb ik de originele brief niet geschreven, maar het is wel leuk.

Royal Forrest snailmail van Oktoberdots 3

Dit is de adressticker uit dezelfde serie, maar met iets andere kleuren. Hiervoor heb ik dus ook twee andere kleuren gebruikt uit de doodle pennenset. Ik heb er geen adres op gezet, omdat ik even niets hoef te versturen. Een beetje zonde van het etiket!

Royal Forrest snailmail van Oktoberdots 4

En als laatste: masking tape met groene en gele ruitjes om de envelop te sluiten! Uiteraard passend bij de kleuren van de brief. Veel schrijfplezier!

De adresstickers zijn voor €2,20 en de letterpad zijn voor €4,95 verkrijgbaar bij Oktoberdots. De doodlepennen zijn voor €12,95 verkrijgbaar bij Studio Stationery.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven