Cadeaupapier en -labels Winkel van Papier

Winkel van Papier pastel cadeaupapier

Persbericht

Hiep hiep hoera! Iets meer dan een week geleden bestond Winkel van Papier 2 jaar. Speciaal voor deze gelegenheid kwam Daniëlle met een nieuw product voor haar eigen collectie, namelijk cadeaupapier en bijpassende labels in pastel kleuren.

Inpakpapier is er in vele soorten en maten. Immers, een cadeautje (voor een speciale gelegenheid) moet wel leuk ingepakt kunnen worden! Winkel van Papier bedacht zich dat de vellen die verkrijgbaar zijn vaak te klein zijn voor iets grotere cadeaus. Daar heb je al snel van die rollen voor nodig. Vandaar dat Daniëlle ervoor koos om de vellen op A1 formaat te laten drukken. Zo kun je alle cadeaus inpakken, van klein naar groot!

Winkel van Papier pastel cadeaupapier 2

Het cadeaupapier is beschikbaar in drie verschillende ontwerpen en kleuren, namelijk gele auto’s, groene luchtballonnen en roze vossen. Door de pastelkleuren en “handgemaakte” stijl in het ontwerp is het papier voor jong en oud, mannen en vrouwen geschikt. Bovendien is het cadeaupapier geschikt voor iedere gelegenheid, of je nu een verjaardag, bruiloft of geboorte hebt!

Winkel van Papier pastel labels

Naast het cadeaupapier zijn er ook bijpassende cadeaulabels beschikbaar in precies dezelfde ontwerpen en kleuren. Deze hebben het formaat van een visitekaartje, namelijk 8,5 x 5,5 cm. De gift tags hebben een gaatje aan de bovenkant zodat het gemakkelijk is hem bij een cadeautje of bloemetje te doen. Op de achterkant is gemakkelijk te schrijven.

Winkel van Papier pastel cadeaupapier en labels

Het cadeaupapier is verkrijgbaar per 3 rollen. Hierbij kun je zelf kiezen welk ontwerp je kiest: auto’s, luchtballonnen of vossen. Eventueel kun je ook een mix kopen, zodat je van ieder ontwerp een rol hebt! Bij de sets worden 6 cadeaulabels geleverd. Ook kun je de gift tags apart bestellen per 15 stuks.

Het setje pastel cadeaupapier van €5,95 en de gift tags van €2,50 zijn verkrijgbaar bij Winkel van Papier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven