WIN: Postcrossing stickers

Postcrossing stickers

Een nieuw uniek product met Hollandse ontwerpen van Wendy de Boer is verkrijgbaar bij Unieke Postkaarten en Hip & Stip Kaarten. Het gaat om langwerpige stickers met daarop ruimte voor het ID van de kaart voor Postcrossing!

De stickers zijn bedoelt om op de kaart te plakken. Met lieve illustraties in Hollandse trend, namelijk een grachtenpand, een vlag en een tulp. Er is daarnaast ruimte voor een ID, met daarbij de tekst in twee talen: ‘groetjes uit Nederland’. De stickers zijn per set te koop, of eigenlijk per vel in dit geval. Er zitten 18 stickers op een vel/in een set.

Postcrossing stickers 1

De stickervellen zijn gedrukt op 90 grams plakpapier. Het is gemakkelijk om erop te schrijven, ondanks de glans afwerking die erop verwerkt is. Dit is natuurlijk wel de bedoeling met de stickers. Het langwerpige formaat is ook handig in verband met het product waar ze op geplakt moeten worden. De illustraties passen er leuk bij, hoewel ik misschien nog een envelopje o.i.d. had verwacht in een ontwerp van Wendy de Boer. Maar misschien is het zo wel vol genoeg!

Postcrossing stickers 2

Zo ziet de stickers eruit op een kaart. Hoewel ik dacht dat het mee zou vallen, vind ik wel dat de sticker misschien toch wat groot is. Misschien was een iets kleiner, of in ieder geval korter, ontwerp met een enkele illustratie en enkel de tekst ‘postcards id’ en ‘nl – …’ praktischer geweest. Toch vrolijkt het de kaart (aan de achterkant) enorm op, zo is post toch een cadeautje om te ontvangen? Mijn eerste kaart met de stickers is de deur al uit!

Postcrossing stickers 3

Winnen!

Van Hip & Stip Kaarten mag ik een set, oftewel vel, met deze leuke Postcrossing ID stickers verloten. Wat moet je hiervoor doen? Laat een reactie achter en tweet het volgende (heb je geen Twitter? Vermeld het in je reactie): “Ik maak kans op #postcrossing ID stickers van @hipenstip en @wendydeboer! Kijk op https://www.nouk-san.nl/win-postcrossing-stickers”.

De stickerset ‘Postcrossing ID’ is verkrijgbaar bij Hip & Stip Kaarten voor €2,75.

7 gedachten over “WIN: Postcrossing stickers”

 1. Ik heb geen Twitter, vandaar mijn reactie hier! Wat een onwijs leuk idee om stickers te hebben die je speciaal voor postcrossing kan gebruiken. Met zulke stickers is het ook gelijk voor de ontvangen duidelijk wat het id nummer is! Soms is dat nog een heel gepuzzel!

 2. Evelien Walravens

  @Ewalravens heeft de tweet gestuurd :-) zou leuk zijn om deze stickers te winnen! Fijne Paasdagen.

 3. Wat een leuke actie! Ik heb geen Twitter en kon de actie daar niet delen, maar ben wel een fanatieke Postcrosser. Lijkt me super leuk om deze stickers op mijn kaarten te kunnen plakken, ze zien er tof uit! :)

 4. Johanna Pruissen

  Ik heb geen twitter maar ben net begonnen met postcrossing. Heel leuk die id stickers.
  Ik zou ze heel graag willen winnen.
  Groetjes Johanna

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven