Stickers en kaarten van Revista

Revista kaarten en stickers

Met dieren in de hoofdrol heeft Revista tekst & ontwerp een collectie ontworpen met kaarten, stickers, posters en meer. Enkele ontwerpen mocht ik ontvangen met de post. Ik vond de ontwerpen digitaal al erg mooi, maar nu ben ik echt enthousiast!

De kaarten die ik kreeg toegestuurd zijn gebaseerd op… letters! Iedere week heeft Karin een ontwerp gemaakt van een letter met verschillende dieren erbij. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een poster, maar dus ook deze leuke ansichtkaarten. Persoonlijk vind ik letters en ontwerpen een prima combinatie, aangezien ik van beiden houd.

Revista kaarten en stickers 1

De kaarten zijn gedrukt op 300 grams mat papier. Erg stevig voor een ansichtkaart dus! De eekhoorn is een flyer, maar hij is ook verkrijgbaar als kaart. De ontwerpen zijn digitaal, maar ze hebben een bepaalde factor van ‘handgemaakt’ over zich heen door de manier van ontwerpen. Dit trekt mij naast de dieren en de letters enorm aan. De kaarten zijn leuk om gewoon te versturen, maar ook om een naam mee aan de muur te spellen of de dieren mee te oefenen met je kind(eren). Ze hebben dus meerdere functies, ideaal!

Revista kaarten en stickers 2

De voorkant van de postkaarten zijn enorm mooi, maar dit geldt ook voor de achterkant! De dieren die hierop staan, hebben niet zoveel met de illustratie of letter op de voorkant te maken, maar toch leidt dit helemaal niet af. Ieder ontwerp is namelijk wel afgestemd op het dier op de voorkant, vanwege de omgeving: bos, safari of zee. Dit zijn dan ook meteen de enige ontwerpen voor de achterkant, aangezien Karin enkel dieren uit deze categorieën heeft gebruikt. Door het matte papier is het gemakkelijk om op de achterzijde te schrijven. Je moet er wel op letten dat je niet gaat vlekken, dat zou zonde zijn!

Revista kaarten en stickers 3

Daarnaast zijn er ronde stickers met een diameter van 3 cm beschikbaar. Ook hierbij zijn illustraties van dieren gebruikt, maar toch zien ze er net iets anders uit dan de kaarten. Wel in dezelfde stijl, maar met een andere achtergrond. Er zijn drie dieren beschikbaar, namelijk een schaap, pinguïn en varken. Erg schattig! En leuk voor op een envelop bijvoorbeeld.

Revista kaarten en stickers 4

Wanneer je de stickers gaat plakken, is het eindformaat dus niet vierkant maar rond. Ondanks dat er iets van het ontwerp wegvalt, is dit helemaal niet erg. Het is namelijk zo afgemeten dat de hoofdzaak gewoon in beeld blijft. De stickers zijn los te halen als je voorzichtig bent, althans op deze kraft zakjes. Schattig en mooi!

De ABC kaarten zijn verkrijgbaar voor €19,50 en de stickers zijn verkrijgbaar voor €2,50 bij Revista op Etsy.

Deze review bevat producten die naar mij zijn opgestuurd, lees mijn disclaimer met betrekking tot deze reviews.

1 gedachte over “Stickers en kaarten van Revista”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven