Retro briefpapier bij Ankepanke

Ankepanke retrobriefpapier

Ankepanke is één van de designers die ik volg via social media. Met enige regelmaat post zij haar ontwerpen dan ook online. Zo maakte ze een tijdje terug briefpapier om te printen in een wat retro stijl. Maar wel in een modern jasje! Kijk je mee?

Ankepanke retrobriefpapier 1

Allereerst een cassette waarvan het bandje helemaal om het papier heen gaan: daar binnen kun je schrijven. Groen past er echt perfect bij, vind ik! De tweede is zo’n leuke rode ouderwetse telefoon, echt geweldig! En de telefoonlijn gaat helemaal om het briefpapier, had ik maar zo’n lang snoer.

Ankepanke retrobriefpapier 2

Daarna de typemachine: mijn favoriet! Niet vanwege het roze hoor, gewoon vanwege mijn interesse in retro stijl én schrijven. En op het papier dat uit de typemachine komt, kun je schrijven: geniaal toch? Misschien ook maar de typemachine gebruiken wanneer ik ga schrijven op dit papier! Als laatste nog een polaroid op papier, dubbel nog wel. De ‘foto’ is het tekstvak, daarbij is het eens iets anders door twee vlakken naast elkaar.

De kleuren zijn overigens niet verplicht: je kunt ze eventueel zelf ook inkleuren, aangezien er zwart/witte versies bij ieder pakketje in zitten. Ik vind de illustraties erg mooi, vrolijk en modern met een retro vleugje. Perfect voor bijvoorbeeld snailmail! Bovendien kun je het papier zo vaak printen als je zelf wilt: het zijn printables. Die €2 dus meer dan waard!

Het retro briefpapier is voor €2,- te downloaden via Ankepankes Shop.

2 gedachten over “Retro briefpapier bij Ankepanke”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven