Eva&Anne: notitieschriften en kaarten

Eva&Anne kaarten en notitieschriften

De Goodie Goodness box bestond vorige maand uit papierwaren van Eva&Anne. Twee soorten producten hiervan wil ik vandaag behandelen in deze blogpost, namelijk de letterpress kaarten en de notitieschriften. 

De ontwerpen van Eva&Anne zijn strak en in een patroon. Ik vind deze origineel, maar de kleuren zijn vrij basis. Overigens wel vrij fel, daar ben ik persoonlijk niet zo’n grote fan van.

Eva&Anne kaarten en notitieschriften

Allereerst een review over de kaarten. Ik dacht dat het ansichtkaarten waren, maar dit bleek al snel van niet. Bij een ansichtkaart zit namelijk nooit een envelop. Het is echter ook geen wenskaart. Dit is eens iets anders, maar niet mijn favoriet. Het envelopje dat erbij zit, is naar mijn idee een kraft envelopje. Hij voelt echter wel ietwat stijf aan. erop schrijven gaat gemakkelijk, maar hem dichtdoen niet.

Eva&Anne kaarten en notitieschriften

Alleen de voorkant van de kaarten hebben een ontwerp, de achterkant is gewoon papier. Persoonlijk vind ik dit papier niet echt heel fijn, niet voor een kaart en niet om op te schrijven. Bij deze rode kaart staat het echter wel mooi. De teksten op de kaarten vind ik leuk, maar niet super origineel. Daarbij vind ik de ontwerpen eigenlijk te algemeen voor teksten, maar desondanks wel leuk gedaan.

Eva&Anne kaarten en notitieschriften

De notitieschriften heb ik tot nu toe alleen getest omdat ik erover wilde bloggen, ik heb ze (nog) niet in gebruik. Ik vind de toevoeging van de illustraties erg leuk, dit breekt het patroon naar mijn idee iets. Verder is de kaft erg stevig, ook al is het geen hardcover.

Eva&Anne kaarten en notitieschriften

In het schrift kun je schrijven dat hij van jou is. Leuk, maar ik vind dit altijd een beetje onzin tenzij hij op school wordt gebruikt en dan staat het meestal aan de voorkant zodat het te herkennen is voor de leraar. De illustraties in de schriften vind ik leuk en wat speelser dan de kaft en/of de kaarten, maar ook vrij ‘lastig’. Ik ben iemand die liever niet door illustraties heen schrijft en deze staan midden op de pagina. Verder hebben de schriften vrij glad papier, hier schrijf ik niet zo graag op. Daarbij vlekte het bij mij, dit is niet handig, zeker niet als je linkshandig bent. Toch zijn het leuke schriften, het is eens iets anders.

Eva&Anne kaarten en notitieschriften

De mening van…

Er is een nieuw onderdeel dat ik graag op Nouk-san wil introduceren bij reviews rondom echte post, zoals kaarten en briefpapier. Ik hoor graag wat mijn bezoekers te zeggen hebben, dus stuur ik één van de producten in de review naar iemand toe (uiteraard wel beschreven, zodat het een leuk kaartje en/of brief wordt) zodat diegene ook wat kan vertellen over het product. Wil je hieraan mee doen? Laat een reactie achter, misschien ben jij de volgende! Danique van Sunrise Avenue stuurde ik dit keer een kaartje toe:
Ik vind de envelop heel erg tof. Sowieso hou ik altijd van dat bruinachtige papier, maar deze heeft net iets extra’s omdat het lekker stevig is en het van (vermoed ik) gerecycled papier is. Je kunt de envelop dus ook nog prima versieren. Het formaat vind ik ook mooi. Niet te groot, maar ook zeker niet te klein.

Eva&Anne kaarten en notitieschriften

Het kaartje zelf vind ik ook erg tof. Er is een mooie kleur groen gebruikt en het heeft een mooi formaat. Het kaartje is vrij simpel, maar zelf hou ik daar wel van. Wat ik speciaal aan het kaartje vind is de diepte. Dat geeft het wel wat extra’s. Sterker nog, dat is hetgeen wat dit kaartje zo leuk maakt. Als dat kaartje dat niet had, had ik hem denk ik wat minder mooi gevonden. De ronde hoeken maken het ook weer net iets specialer. Wat ik alleen niet zo mooi vind, is de achterkant. Deze doet wat ‘goedkoop’ aan. Dat had van mij wat witter en strakker gemogen. Maar verder vind ik het een heel mooi kaartje dat ik zelf zeker zou aanschaffen.

De ‘kaarten en notitieschriften‘ zijn verkrijgbaar bij Eva&Anne voor €9,95/€7,95 per set.

3 gedachten over “Eva&Anne: notitieschriften en kaarten”

  1. Grappig dat jij niet zo enthousiast bent, ik vind ze juist erg leuk :) Maar ik ben dan ook helemaal doldwaas verliefd op felle kleuren en kaarten met een preeg haha.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven