Winnen: Nikki Dotti stationery

okt 13, 2013

Nikki Dotti

Ik houd van papier. En ik vind het super leuk om nieuwe ontwerpers te ontdekken, ieder met hun eigen stijl en natuurlijk producten. Een tijdje geleden leerde ik Nikki Dotti kennen. Ze heeft een kenmerkende stijl, namelijk digitaal tekenen. Met vooral veel dieren, maar ook zeker andere objecten. Daarbij ook handgemaakte spulletjes en in papierwaren in andere stijlen.

Nikki Dotti

Nikki Dotti verkoopt haar spullen in een Nederlandse webwinkel, maar ook op Etsy. Alleen eigen gemaakte spullen uiteraard en daarom ook uniek. Daarnaast heeft ze een blog waar ze zowel in het Nederlands als Engels inspiratie deelt, net als leuke tutorials. Want Nikki houdt van creatief bezig zijn, zowel op papier als digitaal. En dat past perfect bij Nouk-san!

Nikki Dotti

Namens Nikki Dotti mag ik wat leuke spulletjes weggeven! Wat kun je winnen? Het pakketje staat weergegeven op de verschillende foto’s in deze blogpost: een kaart met konijntjes, een stempel met envelopjes en twee labels met katjes erop. Allemaal in verschillende stijl, dus een leuk samengesteld pakketje! Wat moet je doen om mee te doen? Laat een reactie achter en vertel wat jouw favoriete dier is, ontworpen door Nikki Dotti uiteraard. Twee darbij het volgende (heb je geen Twitter? Zet dit even neer in de reactie, geen probleem): “Ik maak kans op een stationery pakketje van @nikkidotti bij @Nouksan. Kijk op https://www.nouk-san.nl/winnen-nikki-dotti-stationery!”

De winactie verloopt op 26 oktober, daarna wordt er geloot.

21 Reacties

 1. Ik heb de vorige keer al gewonnen, dus ik laat dit pakketje nu aan me voorbij gaan, hoewel het wel heel erg leuk is!

  Antwoord
 2. Nu heb ik dankzij jou een fantastische ontdekking gedaan!Wat een fijne dingetjes zijn er te vinden bij Nikki Dotti!
  Ik ben vooral fan van haar ninjaberen ( http://img1.etsystatic.com/017/0/6650725/il_570xN.494197969_o5c4.jpg ), omdat ze superschattig zijn en ook wel origineel, ze net iets anders!
  Maar de poezen hierboven zijn ook super!
  En het spijt me, maar ik heb geen twitter!
  Groetjes!!

  Antwoord
 3. OOOO,gaaf!
  Wat een ontdekking :-)
  Ik vind die katjes wel errug leuk zeg!
  Heb helaas geen twitter,maar wil wel graag een kansje wagen!

  Groetjes,Marianne

  Antwoord
 4. Wat een leuk pakket ^_^ won al een keer een mooie stempel en heb toen ook mooie dingen uit haar webshop besteld :) mijn favoriete dier is een poes

  Antwoord
 5. Vergeten mijn favoriete dier erbij te zetten. Favoriete dier is de chimpansee. En van Nikki dotti is dat het vosje, zo ontzettend schattig

  Antwoord
 6. hallo,
  eerst en vooral wil ik zeggen dat ik dit een top actie vindt.
  Nikki maakt echt prachtige dingen
  Mijn favoriet dier is het hert.
  Heb helaas geen twitter
  groetjes sannie

  Antwoord
 7. O wat leuk! Ik vind het vosje zo schattig! Ik heb helaas ook geen Twitter, maar doe wel heel graag mee…

  Antwoord
 8. oej, moeilijk………….. het hertje? of toch de vos? de sweety pie (okay, geen dier, maar toch is ook zo leuk! luxeprobleem, ik weet het…… :)

  Antwoord
 9. Wat een ontzettende leuke give away…
  Ik vind het hertje helemaal geweldig van Nikki Dotti!
  Helaas ook geen twitter :(
  Maar zou wel graag een kansje wagen…gooi me maar in de hoge hoed ;)

  Groetjes Alexandra

  Antwoord
 10. Ik ken Nikki Dotti al eventjes en ben helemaal weg van haar tekeningskes!

  Antwoord
 11. Aahh wat schattig!

  Antwoord
 12. Oh ik hoop dat ik nog op tijd ben…. ik vind de vosjes zo schattig!!
  Ik zal de link op mijn blog zetten…. nu meteen!!!

  Antwoord
 13. hai,
  ik ben ontzettend fan van de katjes van Nikki Dotti
  die zijn zo schattig, en er zijn ook zo veel verschillende soorten katjes,
  oogjes dicht, likkend, slapend!!!!!
  wat een leuke winactie, sorry maar ik heb geen twitter,
  xx Suzan

  Antwoord
 14. Wat een ontzettend leuk pakketje! Zelf ben ik helemaal fan van de hertjes van Nikki, en het roodborstje en de bruine beer en het slapende vosje is ook zo schattig ….. ooooooh, kan niet kiezen! Heb helaas geen twitter.

  Antwoord
 15. Ha ik had deze leuke winactie over het hoofd gezien in eerste instantie, oops! Eerlijk gezegd kende ik Nikkidotti nog niet, dus heb even gekeken welk dier ik het leukste vond, stiekem hoopte ik dat ze een hertje had. YES, Nikkidotti heeft een “Deer” ♥♥♥ duidelijk mijn fave dus!

  Mijn Twitter: @SssandraVv –> uiteraard getweet

  Antwoord
 16. Ten eerst; ik heb jouw blog gisteren pas ontdekt en ik vind hem echt harstikke leuk!
  Nikki Dotti kende ik al van etsy. Ik zag net dat ze ook een stempel van een lama heeft gemaakt. Superleuk dus die is mijn favoriet!
  Ik heb geen twitter

  Antwoord
 17. Wat een ontzettend leuke winactie, en wat heeft Nikki Dotti een prachtige stijl, me likey!
  Persoonlijke favorieten:
  De vos: http://www.nikkidotti.nl/a-29485374/kaarten/ansichtkaart-vos/
  en de lama: http://www.etsy.com/nl/listing/160674609/stempel-lama?ref=shop_home_active
  echt geweldig leuk ♥ Mijn favoriete dieren zijn overigens cavia’s, honden, katten, giraffen, alpaca’s, komodovaranen, vossen en zeeschildpadden…♥

  Mijn tweet: https://twitter.com/passion2create/status/391130021353381888

  Antwoord
 18. ik wil graag eens meedoen om iets te winnen !! Mijn favoriete dier is een witte tijger, maar van Nikki dotti is het het Hertje geworden :-) Heb ook geen twitter meer :-( Groetjes Sofie X
  (“Ik maak kans op een stationery pakketje van @nikkidotti bij @Nouksan. )

  Antwoord
 19. Ik doe zeker mee!
  Lievelingsdier is een kat
  Twitter is zowiezo_

  Antwoord
 20. Om verliefd op te worden!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *